Unul dintre suspecţii agresiunilor din ultimele seri a fost prins!
NEWS ALERT

Nu răsuflaţi uşuraţi încă, pentru că doar unul dintre cei trei suspecţi a fost prins până acum de poliţişti! Dar suntem pe drumul cel bun, spun anchetatorii!

Unul dintre suspecţii agresiunilor din ultimele seri a fost prins!

Unul dintre cei trei indivizi care au bătut şi au tâlhărit cinci femei, cinci botoşănence, a fost prins vineri după-amiază în zona municipiului Dorohoi, iar anchetatorii susţin că sunt motive temeinice să considere că şi soarta celorlalţi doi va fi similară. Până în acest moment, numele individului capturat nu a fost făcut public.

Interesul botoşănenilor este însă major în acest sens, dat fiind că începând de miercuri seară, atunci când a avut loc prima agresiune, comisă împotriva unei bătrâne de aproape 80 de ani, municipiul Botoşani s-a considerat, într-o oarecare măsură, sub asediul violenţei fără sens şi inutile.

Cinci femei au fost bătute crunt şi tâlhărite de trei indivizi, victimele povestind îngrozite că au fost lovite cu sălbăticie chiar dacă anterior fuseseră deposedate de bunuri.

Abia după cel de-al cincilea caz, autorităţile judeţene au dat semne că s-au "trezit" din amorţire, cerând intervenţia fermă a celor în măsură.

 

Revenim cu amănunte despre derularea operaţiunilor de capturare a indivizilor!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alarmă în Italia: Prea mulți români aleg să se sinucidă. Ieri, o femeie s-a aruncat într-o prăpastie!

astăzi, 09:34
48

"Ce se întâmplă cu noi, oameni buni? Nu trece o zi fără ca un român să se sinucidă în Italia!", scria zilele trecute o româncă, după ce un tân...

Amendă de 4.785 de lei pentru un vitezoman care circula cu peste 100 km/h pe drumurile din comună!

astăzi, 09:21
227

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi aflaţi, duminică, în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei George Enescu, au efectuat semnal regulamentar de oprire&nb...

Piața botoșăneană are nevoie de ingineri... prost plătiți! VEZI locurile de muncă vacante!

astăzi, 09:13
109

Inginer tricotaje, inginer construcții civile, inginer instalații pentru construcții, inginer căi ferate, drumuri și poduri, inginer mecanic, inginer industria alimentară, inginer automatis...