Unul dintre suspecţii agresiunilor din ultimele seri a fost prins!
NEWS ALERT

Nu răsuflaţi uşuraţi încă, pentru că doar unul dintre cei trei suspecţi a fost prins până acum de poliţişti! Dar suntem pe drumul cel bun, spun anchetatorii!

Unul dintre suspecţii agresiunilor din ultimele seri a fost prins!

Unul dintre cei trei indivizi care au bătut şi au tâlhărit cinci femei, cinci botoşănence, a fost prins vineri după-amiază în zona municipiului Dorohoi, iar anchetatorii susţin că sunt motive temeinice să considere că şi soarta celorlalţi doi va fi similară. Până în acest moment, numele individului capturat nu a fost făcut public.

Interesul botoşănenilor este însă major în acest sens, dat fiind că începând de miercuri seară, atunci când a avut loc prima agresiune, comisă împotriva unei bătrâne de aproape 80 de ani, municipiul Botoşani s-a considerat, într-o oarecare măsură, sub asediul violenţei fără sens şi inutile.

Cinci femei au fost bătute crunt şi tâlhărite de trei indivizi, victimele povestind îngrozite că au fost lovite cu sălbăticie chiar dacă anterior fuseseră deposedate de bunuri.

Abia după cel de-al cincilea caz, autorităţile judeţene au dat semne că s-au "trezit" din amorţire, cerând intervenţia fermă a celor în măsură.

 

Revenim cu amănunte despre derularea operaţiunilor de capturare a indivizilor!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1175

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
386

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
296

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...