Unul dintre suspecţii agresiunilor din ultimele seri a fost prins!
NEWS ALERT

Nu răsuflaţi uşuraţi încă, pentru că doar unul dintre cei trei suspecţi a fost prins până acum de poliţişti! Dar suntem pe drumul cel bun, spun anchetatorii!

Unul dintre suspecţii agresiunilor din ultimele seri a fost prins!

Unul dintre cei trei indivizi care au bătut şi au tâlhărit cinci femei, cinci botoşănence, a fost prins vineri după-amiază în zona municipiului Dorohoi, iar anchetatorii susţin că sunt motive temeinice să considere că şi soarta celorlalţi doi va fi similară. Până în acest moment, numele individului capturat nu a fost făcut public.

Interesul botoşănenilor este însă major în acest sens, dat fiind că începând de miercuri seară, atunci când a avut loc prima agresiune, comisă împotriva unei bătrâne de aproape 80 de ani, municipiul Botoşani s-a considerat, într-o oarecare măsură, sub asediul violenţei fără sens şi inutile.

Cinci femei au fost bătute crunt şi tâlhărite de trei indivizi, victimele povestind îngrozite că au fost lovite cu sălbăticie chiar dacă anterior fuseseră deposedate de bunuri.

Abia după cel de-al cincilea caz, autorităţile judeţene au dat semne că s-au "trezit" din amorţire, cerând intervenţia fermă a celor în măsură.

 

Revenim cu amănunte despre derularea operaţiunilor de capturare a indivizilor!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
23

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
102

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1091

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....