Unul dintre suspecţii agresiunilor din ultimele seri a fost prins!
NEWS ALERT

Nu răsuflaţi uşuraţi încă, pentru că doar unul dintre cei trei suspecţi a fost prins până acum de poliţişti! Dar suntem pe drumul cel bun, spun anchetatorii!

Unul dintre suspecţii agresiunilor din ultimele seri a fost prins!

Unul dintre cei trei indivizi care au bătut şi au tâlhărit cinci femei, cinci botoşănence, a fost prins vineri după-amiază în zona municipiului Dorohoi, iar anchetatorii susţin că sunt motive temeinice să considere că şi soarta celorlalţi doi va fi similară. Până în acest moment, numele individului capturat nu a fost făcut public.

Interesul botoşănenilor este însă major în acest sens, dat fiind că începând de miercuri seară, atunci când a avut loc prima agresiune, comisă împotriva unei bătrâne de aproape 80 de ani, municipiul Botoşani s-a considerat, într-o oarecare măsură, sub asediul violenţei fără sens şi inutile.

Cinci femei au fost bătute crunt şi tâlhărite de trei indivizi, victimele povestind îngrozite că au fost lovite cu sălbăticie chiar dacă anterior fuseseră deposedate de bunuri.

Abia după cel de-al cincilea caz, autorităţile judeţene au dat semne că s-au "trezit" din amorţire, cerând intervenţia fermă a celor în măsură.

 

Revenim cu amănunte despre derularea operaţiunilor de capturare a indivizilor!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cadavru găsit într-o casă din municipiul Botoşani!

astăzi, 14:12
1349

Trupul fără viaţă al unui bărbat a fost descoperit, joi, într-un imobil din municipiul Botoşani, situat pe strada Nicolae Iorga.Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, făcea p...

Recital NICU ZOTA, vineri, la Conac!

astăzi, 14:06
42

Veşti bune pentru iubitorii de folk. Nicolae Zota, cunoscut pentru talentul vocal şi compoziţiile originale, ajunge în Botoşani vinerea aceasta, când va susţine un recital deosebit la...

Trei staţii de epurare a apelor uzate noi, recepţionate de Nova Apaserv

astăzi, 13:45
152

În cadrul unei conferinţe de presă, conducerea Nova Apaserv a anunţat finalizarea lucrărilor de construcţie la Staţiile de epurare a apelor uzate de la Flămânzi şi Vorona, precum ...