Unul dintre suspecţii agresiunilor din ultimele seri a fost prins!
NEWS ALERT

Nu răsuflaţi uşuraţi încă, pentru că doar unul dintre cei trei suspecţi a fost prins până acum de poliţişti! Dar suntem pe drumul cel bun, spun anchetatorii!

Unul dintre suspecţii agresiunilor din ultimele seri a fost prins!

Unul dintre cei trei indivizi care au bătut şi au tâlhărit cinci femei, cinci botoşănence, a fost prins vineri după-amiază în zona municipiului Dorohoi, iar anchetatorii susţin că sunt motive temeinice să considere că şi soarta celorlalţi doi va fi similară. Până în acest moment, numele individului capturat nu a fost făcut public.

Interesul botoşănenilor este însă major în acest sens, dat fiind că începând de miercuri seară, atunci când a avut loc prima agresiune, comisă împotriva unei bătrâne de aproape 80 de ani, municipiul Botoşani s-a considerat, într-o oarecare măsură, sub asediul violenţei fără sens şi inutile.

Cinci femei au fost bătute crunt şi tâlhărite de trei indivizi, victimele povestind îngrozite că au fost lovite cu sălbăticie chiar dacă anterior fuseseră deposedate de bunuri.

Abia după cel de-al cincilea caz, autorităţile judeţene au dat semne că s-au "trezit" din amorţire, cerând intervenţia fermă a celor în măsură.

 

Revenim cu amănunte despre derularea operaţiunilor de capturare a indivizilor!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Delegaţie Erasmus+ din patru ţări, la Palatul Administrativ din Botoșani! FOTO

astăzi, 13:45
42

Șapte profesori şi 17 elevi din Germania, Turcia şi Italia au fost astăzi în vizită la Palatul Administrativ, însoţiţi de gazdele lor- patru profesori şi 14 elevi ai Seminarului Te...

Elevii din Botoșani, calificați la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română!

astăzi, 12:17
365

Pe 17 martie 2018 a avut loc etapa județeană a Olimpiadei de Limba și literatura română, opt elevi calificându-se la faza națională. Etapa națională a Olimpiadei de Limba ...

Zeci de poliţişti de frontieră s-au mobilizat pentru a dona sânge! FOTO

astăzi, 11:51
377

Poliţiştii de frontieră botoşăneni s-au deplasat în ultimele zile la Centrul de Transfuzii Sanguine din Botoşani pentru a dona sânge. Aproximativ 20 de poliţişti de fronti...