Un tanar de 19 ani a speriat tot satul dupa ce s-a imbatat. A batut un vecin si a facut scandal la spital - VIDEO
BOTOSANI

Un botosanean in varsta de 19 ani s-a ales cu dosar penal si cu o amenda usturatoare dupa ce a provocat un scandal monstru, intr-un sat din judetul Botosani, iar mai apoi intr-un spital.

Un tanar de 19 ani a speriat tot satul dupa ce s-a imbatat. A batut un vecin si a facut scandal la spital - VIDEO

Autoritatile spun ca, dupa ce a baut bine, tanarul de 19 ani a inceput sa tipe si sa ameninte satenii din comuna Dimacheni. Nu mult a durat pana cand s-a luat la bataie cu un alt baiat care trecea prin zona. Satenii au fost cei care au sunat la 112 si au cerut ajutorul oamenilor legii, relateaza stirileprotv.ro.

Politistii ajunsi la fata locului i-au incatusat pe cei doi tineri si i-au dus la Spitalul Municipal din Dorohoi. Scandalagiul nu s-a potolit nici aici si a inceput sa urle si sa ameninte personalul medical, fiind stapanit cu greu atat de polististi, cat si de paznicii spitalului.



„Gardian! Fii atent la mine, dacă scap de aici, fac 15 ani de pârnaie, dar îţi scot ochii şi dinţii şi îi dau la ciori. Te leg şi îţi dau foc, căminarule! Te omor dacă te prind. Să moară mă-ta în pârnaie. Căminarule, dacă nu îmi dai drumul la mână, îţi iau glanda! Ia mâna de pe mine! Stai la doi metri de mine! Moşul meu e cununat de fostul şef de poliţie de la Botoşani. Vă arăt eu vouă”, au fost cuvintele baiatului catre poliţişti, dar si catre agenţii de pază.

In cele din urma tanarul s-a calmat si s-a ales cu un dosar penal pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Iar pentru scandalul provocat in sat autoritatile i-au dat si o amenda de 1.500 de lei. Pentru ca nu a pus probleme, celalalt tanar a scapat fara nici o sanctiune.

Medicii urgentisti spun ca astfel de cazuri sunt tot mai dese si nu-si pot desfasura activitatea in conditii normale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
288

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
48

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
422

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...