Un șofer profesionist a încercat să îi păcălească pe angajații de la Permise!
BOTOSANI

Un bărbat din Botoșani s-a ales cu dosar penal, fiind acuzat de săvârșirea a două infracțiuni, după ce a încercat să îi păcălească pe angajații  Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule (SPCRPCÎV). 

Un șofer profesionist a încercat să îi păcălească pe angajații de la Permise!

Marian C., din municipiul Botoşani, şofer profesionist, a fost surprins de poliţia germană conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Conform legislaţiei nemţeşti, tânărului de 32 de ani i s-a suspendat permisul auto pentru o perioadă de 7 luni.

La patru zile de la incident, botoşăneanul s-a întors acasă şi a solicitat Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule un duplicat al permisului de conducere, pe motiv că a pierdut originalul. SPCRPCIV i-a eliberat un duplicat, însă la câteva zile a primit şi documentele trimise de nemţi prin care autorităţile germane comunicau cele întâmplate.

În urma verificărilor încrucişate, botoşăneanul a fost depistat, iar încercarea sa de a păcăli legea s-a terminat cu un dosar penal pentru conducere fără permis şi fals în declaraţii sub semnătură privată. 

„Şofer profesionist fiind, a crezut că poate evita rămânerea fără permis şi pierderea obiectului muncii sale. Însă, iată că a intrat sub incidenţa legii penale şi îl va costa mai mult acum. Documentele prin care s-a instrumentat acest caz au fost trimise la Inspectoratul Judeţean de Poliţie pentru cercetări.”, a explicat Dănuţ Ciubotaru, comisar şef al SPCRPCIV.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
23

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
177

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
109

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...