Un pompier din Bistrita a sarit de la etaj si si-a aruncat casa in aer din razbunare

Un pompier din Bistrita a sarit de la etaj si si-a aruncat casa in aer din razbunare

Un pompier din Bistrita s-a sinucis aruncandu-se de la etajul patru al blocului in care locuia. Dupa ce s-a aruncat pe geam, apartamentul acestuia a explodat. Se pare ca inainte de a se arunca acesta a improvizat o instalatie exploziva pentru a arunca in aer apartamentul in momentul in care ar fi intrat fiica sau concubina sa pe care intentiona sa le omoare.

Pompierul nu a murit pe loc, ci a decedat la spital in timpul noptii. Barbatul de 50 de ani locuia in chirie impreuna cu concubina de 43 de ani si cu fiica lor in varsta de 17 ani. Surse din ancheta au declarat, pentru Mediafax, ca, miercuri dupa-amiaza, barbatul a pus in aplicare un plan pentru a se razbuna pe femeie, deoarece aceasta i-a spus ca se desparta de el.

Aceleasi surse au precizat ca iubita barbatului este politista si a fost plecata in concediu cu fiica lor in varsta de 17 ani. Miercuri, cele doua s-au intors acasa din vacanta si, in momentul in care s-au apropiat de bloc, barbatul in varsta de 50 de ani s-a aruncat de la etajul patru al apartamentului in care locuiau cu chirie, strigand "Adio iubito"!

Din cauza suflului exploziei, concubina barbatului si o femeia insarcinata aflata langa bloc au fost ranite de bucatile de sticla si de tencuiala imprastiate. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
22

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
176

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
144

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...