Un botoşănean şi-a găsit sfârşitul în apele Siretului!

O partidă de pescuit s-a încheiat tragic pentru un bărbat din judeţul Botoşani. Acesta a fost găsit fără suflare de către prieteni, plutind pe apă.

Un botoşănean şi-a găsit sfârşitul în apele Siretului!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

Vasile A., în vârstă de 68 de ani, din municipiul Dorohoi, a mers în weekend cu alţi trei amici la pescuit, la Siret, pe raza localităţii sucevene Şerbăneşti, din comuna Zvoriştea.

Dorohoienii au ajuns pe malul apei sâmbătă, iar după ce și-au instalat undițele, aceștia și-au montat fiecare câte un cort, cu intenția de a dormi peste noapte. Duminică dimineaţă, în jurul orei 05.40, unul dintre bărbaţi s-a trezit și s-a deplasat către cortul lui Vasile A. pentru a-i cere o brichetă, dar în timp ce se îndrepta către locul unde acesta îşi pusese cortul l-a observat plutind pe apă, cu faţa în jos.

A strigat la ceilalţi prieteni, iar împreună l-au scos pe bărbat din apă. Au solicitat intervenția unei ambulanțe la fața locului, timp în care au efectuat manevre de resuscitare în speranţa că îşi vor putea salva prietenul. Din păcate, cadrele medicale ajunse pe malul Siretului nu au putut decât să constate decesul.

Din primele cercetări făcute de poliţişti la faţa locului, se pare că bărbatul de 68 de ani a alunecat de pe mal şi s-a înecat. Cadavrul nu prezenta semne de violențe pe suprafața corpului.

Medicii legişti vor stabili cauza decesului, iar oamenii legii au deschis un dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
12

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
45

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
235

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...