Un botoșănean care se credea Om Lup a ajuns la psihiatrie după ce a fost prins de polițiștii locali

Un botoșănean care se credea Om Lup a ajuns la psihiatrie după ce a fost prins de polițiștii locali

Un botoșănean care cel mai probabil se credea om lup și încerca să muște pe toată lumea, a fost prins de polițiștii locali, încătușat, și dus direct  la secția de psihiatrie a Spitalului Județean de la Botoșani.

La două zile după Luna Nouă de pe 24 ianuarie, ieri, la orele 17:30, în timp ce se aflau în misiune de patrulare, echipajul mobil din cadrul Poliţiei Locale, serviciul Ordine şi Linişte Publică, a fost sesizat prin intermediul apelului de urgenţă 112, pentru a interveni pentru identificarea şi reţinerea unei persoane de sex masculin, autor a mai multor fapte de agresiune.

Polițiștii au fost sesizați că botoșăneanul a distrus mai multe accesorii și ornamentele a unor autovehicule și a furat doua jante auto, după care a tulburat ordinea şi liniştea publică în zona Cornişa – Dedeman.

Intervenţia operativă a poliţiştilor locali a făcut posibilă identificarea şi reţinerea numitului P.C., în vârsta de 67 ani, din Botoşani, în zona bazinului de înot din cadrul zonei de agrement Cornişa, care, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, se manifesta violent şi încerca să muşte pe cine se apropia de el.

“În acest sens a fost luată măsura legală de încătuşare, iar prin intermediul unui echipaj „SMURD” a fost condus la spitalul de psihiatrie Botoşani”, au explicat polițiștii locali de la Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
8

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
29

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
47

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...