Un bărbat în pericol de a-şi pierde o mână după un accident în gospodărie

Un groaznic accident în gospodărie poate lăsa un bărbat infirm pe viaţă. Acesta şi-a prins mâna dreaptă la un utilaj cu care toca hrană la animale. 

Un bărbat în pericol de a-şi pierde o mână după un accident în gospodărie

Un bărbat este la un pas să îşi piardă o mână după un accident în gospodărie. Bărbatul, de 55 de ani, din comuna Vorniceni toca hrană la animale cu ajutorul unei şişcorniţe, iar la un moment dat şi-a prins mâna dreaptă în utilaj. A rămas blocat şi a strigat după ajutor.

Rudele au chemat cadrele medicale şi pompierii. Angajaţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au fost nevoiţi să folosească un depărtător pentru a putea elibera membrul bărbatului. Ulterior pacientul a fost preluat de un echipaj TIM-SMURD şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

#șîeu - Ștefan Mandachi: "Aud c-aș fi vreun spion, agent 007, James Bond. A început o campanie de denigrare a familiei mele​"

astăzi, 11:07
342

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, care a reuşit să mobilizeze mii de oameni din toată țara într-un protest fără precedent pentru construirea de autostrăzi, demontează acuzațiile că ar ...

Meningita, simptome și tratament. De ce este esențial să mergi la medic de la primele semne!

astăzi, 10:32
120

Meningita este o inflamație a membranelor (meningelor) care înconjoară creierul și măduva spinării. Medicii atrag atenția că meningita virală este mai puțin severă decât cea bact...

Patru ani de la tragicul accident în care a sfârșit ambulanțierul Constantin Brânzilă: "Procesul stagnează, iar vinovatul circulă liber!"

astăzi, 10:10
353

În urmă cu patru ani, în seara zilei de 19 martie, Constantin Brânzilă era de serviciu pe ambulanță și transporta la Iași o fată de 17 ani, care avea nevoie de dializă. Când a ajuns în in...