Un autoturism a luat foc pe drumul Botoşani-Dorohoi!

Un autoturism a luat foc pe drumul Botoşani-Dorohoi!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

Un autoturism care circula, joi după-amiază, pe drumul national Botoşani-Dorohoi, în zona localităţii Brăeşt,i a luat foc în mers.

Şoferul a observat că din zona motorului iese fum şi a tras imediat pe dreapta. A sunat la 112, dar a intervenit şi cu un extinctor pe care îl avea în maşină.

Proprietarul autoturismului, un Opel înmatriculat în Marea Britanie, a reuşit să lichideze incensiul până la sosirea pompierilor.

Se pare că incendiul a izbucnit după ce o curea s-a încins, ca urmare a blocării unei piese.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

Marţi, 20 Martie 2018
92

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

Marţi, 20 Martie 2018
668

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

Marţi, 20 Martie 2018
122

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...