Un autocar plin cu pasageri a luat foc pe o autostrada din Germania: 31 sunt raniti grav si 17 disparuti!

Nu este exclus ca unii dintre pasageri sa nu fi reusit sa se salveze din autocarul in flacari!

Un autocar plin cu pasageri a luat foc pe o autostrada din Germania: 31 sunt raniti grav si 17 disparuti!

   Foto: Arhivă

Treizeci si una de persoane au fost ranite si 17 sunt date disparute in urma unui grav accident rutier produs luni dimineata pe o autostrada din sudul Germaniei, un autocar fiind complet mistuit de flacari dupa o coliziune cu un autotren.

Accidentul a avut loc pe autostrada A9, intre localitatile Munchberg si Gefrees, in landul Bavaria, relateaza AFP si cotidianul Die Welt, in editia online.

In urma coliziunii, autocarul a luat foc si a ars complet.

Potrivit politiei, 31 de pasageri au fost raniti, dintre care unii grav, iar 17 persoane sunt date disparute. Deocamdata nu este clar ce s-a intamplat cu acestea, dar potrivit unei purtatoare de cuvant a politiei, nu este exclus ca unii dintre pasageri sa nu fi reusit sa se salveze din autocarul in flacari.

Conform primelor informatii, autocarul se indrepta in directia Nurnberg cand a fost prins intr-un ambuteiaj si a lovit un autotren care rula in fata lui.

Politia a inchis traficul pe autostrada A9 pentru a permite interventia echipajelor de salvare. Potrivit presei locale, la locul accidentului au aterizat patru elicoptere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...