Un angajat al unei primării din județul Botoșani, înjunghiat de un asistat social nemulțumit de locul de muncă propus

Un bărbat de 47 de ani, angajat al Primăriei orașului Ştefăneşti, judeţul Botoşani, a fost înjunghiat, joi, de un asistat social, nemulțumit de locul de muncă oferit de un reprezentant AJOFM.

Un angajat al unei primării din județul Botoșani, înjunghiat de un asistat social nemulțumit de locul de muncă propus

Incidentul a avut loc chiar în sediul Primăriei Ștefănești, unde autoritățile au oferit un spațiu AJOFM Botoșani. Aici, una dintre angajatele Agenției a discutat cu un asistat social și i-a oferit un loc de muncă. Nemulțumit de propunere, bărbatul a început să facă scandal, moment în care un angajat al primăriei, aflat în același birou, a intervenit și a fost înjunghiat.

Primarul orașului Ştefăneşti, Florin Buțura, a declarat pentru Mediafax că angajatul se afla în birou pentru a verifica instalația de căldură și a intervenit după ce asistatul social a început scandalul.

“Noi avem un birou al AJOFM unde se oferă locuri de muncă. Angajatul nostru se afla acolo, verifica instalația de încălzire când o persoană din altă localitate, din Santa Mare, a început să facă gălăgie. Angajatul nostru i-a cerut să nu mai facă gălăgie și probabil deranjat de observație, bărbatul l-a înjunghiat cu un cuțit. Angajatul nostru a fost transportat la spital, se pare că este bine, nu e în pericol, acum merg și eu la spital”, a declarat Florin Buțura, potrivit sursei citate.

Polițiștii din Botoșani au declanșat o anchetă în acest caz și au reușit să îl prindă pe agresor. “Este vorba de un bărbat de 57 de ani care a fost prins și adus la audieri. În acest caz se fac cercetări urmând să fie stabilită încadrarea juridică a faptei” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Maria Carp.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

5 cadre didactice dintr-o localitate din Botoșani s-au specializat în tehnici didactice moderne în Finlanda (Foto)

astăzi, 18:33
97

În perioada 17 – 23.03.2024, 5 cadre didactice de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Unteni, judetul Botosani, au participat la cursuri de perfectionare organizate de Asociatia Edu2Grow in Finland...

Amenzi de zeci de mii de lei și 10 permise confiscate de polițiști la Botoșani!

astăzi, 17:56
39

 În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jand...

„Un copac pentru viitorul nostru!”- activitate de promovare a împăduririi la școala din Albești! (Foto)

astăzi, 17:21
35

Protejarea mediului înconjurător a fost mereu una dintre grijile elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 2 din Tudor Vladimirescu, comuna Albești. Având în ve...