Tulburător! O elevă din Botoșani a încercat să se sinucidă în toaleta școlii!

O elevă care învață la un liceu din județul Botoșani a recurs la un gest șocant chiar în incinta unității de învățământ, în timpul unei pauze. Adolescenta a înghițit zeci de pastile, fiind găsită de colegi care au alertat cadrele didactice. 

Tulburător! O elevă din Botoșani a încercat să se sinucidă în toaleta școlii!

Fata, în vârstă de 17 ani, este elevă în clasa a XI-a, la Liceul din Vorona. Se pare că adolescenta era în ultima perioadă tot mai abătută din cauza situației din familie.

Mama ei locuiește într-un sat de lângă Vorona, iar tatăl, a cărui lipsă tânăra o simte, este plecat de ceva vreme peste hotare. Situația elevei era cunoscută de către profesori, beneficiind și de  consiliere de specialitate din partea conducerii unității de învățământ dar și a consilierului școlar.

Pe lângă situația de acasă, o decepție pe care ar fi avut-o de curând în dragoste, după cum spun colegii, au făcut-o pe tânără să își dorească să își pună capăt zilelor.

A ales să facă acest lucru în timpul unei pauze, în timp ce se afla la școală. A mers la toaletă, unde a înghițit aproximativ 60 de pastile pentru afecțiuni cardiace. O colegă a găsit-o și a alertat cadrele medicale, care au sunat la 112, la școală ajungând în scurt timp o ambulanță.

După ce i-au acordat primul ajutor, cadrele medicale au transportat-o pe adolescentă la Secția de Pediatrie, după ce primit tratamentul de specialitate fiind în afara oricărui pericol.  După ce se va externa, eleva va fi inclusă într-un program de consiliere psihologică. 

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LUNI: Județul Botoșani, sub atenționare de COD GALBEN!

Duminică, 23 Septembrie 2018
2821

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de tip COD GALBEN, valabilă luni, 24 septembrie, între orele 10.00 - 23.00, zonele afectate fiind Oltenia, Moldov...

Loc de dat cu… EPIGRAMA (VII)

Duminică, 23 Septembrie 2018
364

La 24 septembrie 1948, se naşte la Botoşani distinsul istoric şi publicist IONEL BEJENARU. Ataşat spaţiului botoşănean, l-a gratulat cu  peste 15 lucrări de o ţinută ştiinţifică...

Jandarmi huiduiți la un meci după ce au cerut înlăturarea unor bannere cu mesajul "Moldova vrea autostradă"

Duminică, 23 Septembrie 2018
329

Suporterii ieseni au afisat la meciul de fotbal Poli Iasi - Dinamo, de vineri seara, bannere cu mesajele "Moldova vrea autostrada" si "Moldova cere echitate si respectarea drepturilor&q...