Tulburător! O elevă din Botoșani a încercat să se sinucidă în toaleta școlii!

O elevă care învață la un liceu din județul Botoșani a recurs la un gest șocant chiar în incinta unității de învățământ, în timpul unei pauze. Adolescenta a înghițit zeci de pastile, fiind găsită de colegi care au alertat cadrele didactice. 

Tulburător! O elevă din Botoșani a încercat să se sinucidă în toaleta școlii!

Fata, în vârstă de 17 ani, este elevă în clasa a XI-a, la Liceul din Vorona. Se pare că adolescenta era în ultima perioadă tot mai abătută din cauza situației din familie.

Mama ei locuiește într-un sat de lângă Vorona, iar tatăl, a cărui lipsă tânăra o simte, este plecat de ceva vreme peste hotare. Situația elevei era cunoscută de către profesori, beneficiind și de  consiliere de specialitate din partea conducerii unității de învățământ dar și a consilierului școlar.

Pe lângă situația de acasă, o decepție pe care ar fi avut-o de curând în dragoste, după cum spun colegii, au făcut-o pe tânără să își dorească să își pună capăt zilelor.

A ales să facă acest lucru în timpul unei pauze, în timp ce se afla la școală. A mers la toaletă, unde a înghițit aproximativ 60 de pastile pentru afecțiuni cardiace. O colegă a găsit-o și a alertat cadrele medicale, care au sunat la 112, la școală ajungând în scurt timp o ambulanță.

După ce i-au acordat primul ajutor, cadrele medicale au transportat-o pe adolescentă la Secția de Pediatrie, după ce primit tratamentul de specialitate fiind în afara oricărui pericol.  După ce se va externa, eleva va fi inclusă într-un program de consiliere psihologică. 

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
374

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
51

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
69

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...