Tulburător! O elevă din Botoșani a încercat să se sinucidă în toaleta școlii!

O elevă care învață la un liceu din județul Botoșani a recurs la un gest șocant chiar în incinta unității de învățământ, în timpul unei pauze. Adolescenta a înghițit zeci de pastile, fiind găsită de colegi care au alertat cadrele didactice. 

Tulburător! O elevă din Botoșani a încercat să se sinucidă în toaleta școlii!

Fata, în vârstă de 17 ani, este elevă în clasa a XI-a, la Liceul din Vorona. Se pare că adolescenta era în ultima perioadă tot mai abătută din cauza situației din familie.

Mama ei locuiește într-un sat de lângă Vorona, iar tatăl, a cărui lipsă tânăra o simte, este plecat de ceva vreme peste hotare. Situația elevei era cunoscută de către profesori, beneficiind și de  consiliere de specialitate din partea conducerii unității de învățământ dar și a consilierului școlar.

Pe lângă situația de acasă, o decepție pe care ar fi avut-o de curând în dragoste, după cum spun colegii, au făcut-o pe tânără să își dorească să își pună capăt zilelor.

A ales să facă acest lucru în timpul unei pauze, în timp ce se afla la școală. A mers la toaletă, unde a înghițit aproximativ 60 de pastile pentru afecțiuni cardiace. O colegă a găsit-o și a alertat cadrele medicale, care au sunat la 112, la școală ajungând în scurt timp o ambulanță.

După ce i-au acordat primul ajutor, cadrele medicale au transportat-o pe adolescentă la Secția de Pediatrie, după ce primit tratamentul de specialitate fiind în afara oricărui pericol.  După ce se va externa, eleva va fi inclusă într-un program de consiliere psihologică. 

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescentă găsită inconștientă în toateta de la Mall!

Joi, 15 Noiembrie 2018
2549

Ambulanță solicitată la Mall, unde o adolescentă de 16 ani a fost găsită inconștientă în grupul sanitar de la etajul patru. Cadrele medicale sosite la fața locului spun că fata a mai f...

Scandalul asistenților români din Suedia cu diplome fără să fi fost la școală: Ministerul Educației face controale la o școală postliceală

Joi, 15 Noiembrie 2018
586

Jazz Munteanu, jurnalistă la televiziunea SVT din Suedia, a declarat pentru Hotnews.ro că ea împreună cu colegii ei a început să facă investigaţia privind autenticitatea diplomelor asistenţil...

Ce spune Teodorovici despre concedierile de la ANAF

Joi, 15 Noiembrie 2018
233

Ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici a declarat joi, după şedinţa de Guvern, cu privire la concedierile de la ANAF, că "este un subiect depăşit" şi că lucrurile s-au clarific...