Tulburător! O elevă din Botoșani a încercat să se sinucidă în toaleta școlii!

O elevă care învață la un liceu din județul Botoșani a recurs la un gest șocant chiar în incinta unității de învățământ, în timpul unei pauze. Adolescenta a înghițit zeci de pastile, fiind găsită de colegi care au alertat cadrele didactice. 

Tulburător! O elevă din Botoșani a încercat să se sinucidă în toaleta școlii!

Fata, în vârstă de 17 ani, este elevă în clasa a XI-a, la Liceul din Vorona. Se pare că adolescenta era în ultima perioadă tot mai abătută din cauza situației din familie.

Mama ei locuiește într-un sat de lângă Vorona, iar tatăl, a cărui lipsă tânăra o simte, este plecat de ceva vreme peste hotare. Situația elevei era cunoscută de către profesori, beneficiind și de  consiliere de specialitate din partea conducerii unității de învățământ dar și a consilierului școlar.

Pe lângă situația de acasă, o decepție pe care ar fi avut-o de curând în dragoste, după cum spun colegii, au făcut-o pe tânără să își dorească să își pună capăt zilelor.

A ales să facă acest lucru în timpul unei pauze, în timp ce se afla la școală. A mers la toaletă, unde a înghițit aproximativ 60 de pastile pentru afecțiuni cardiace. O colegă a găsit-o și a alertat cadrele medicale, care au sunat la 112, la școală ajungând în scurt timp o ambulanță.

După ce i-au acordat primul ajutor, cadrele medicale au transportat-o pe adolescentă la Secția de Pediatrie, după ce primit tratamentul de specialitate fiind în afara oricărui pericol.  După ce se va externa, eleva va fi inclusă într-un program de consiliere psihologică. 

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cetățenii au crezut că e beat, însă medicii au chemat poliția când l-au căutat în buzunare!

Luni, 16 Iulie 2018
739

Cetățenii din zona Primăverii, din municipiul Botoșani, au sunat la 112 după ce l-au observat pe tânărul de 25 de ani manifestând o stare aproape de leșin.Dacă inițial au crez...

Cadre medicale chemate pentru bicicliști răniți în accidente rutiere!

Luni, 16 Iulie 2018
159

Tot mai dese sunt incidentele în care sunt implicați bicicliștii, de multe ori cu consecințe grave, fapt care dovedește că persoanele care folosesc acest mijloc pentru deplasare nu conștie...

Ce se întâmplă cu duplicatul cărţii de identitate a maşinii

Luni, 16 Iulie 2018
402

Un proiect promulgat din luna mai a intrat în vigoare luni, pe 16 iulie. Este vorba despre Legea nr. 109/2018 care modifică o Ordonanță a Guvernului din anul 2000 și care a apărut deja &ici...