Tudoreanul de 55 ani rănit în urma coliziunii dintre un camion și atelajul său, transferat de urgență spre Iași

Tudoreanul de 55 ani rănit în urma coliziunii dintre un camion și atelajul său, transferat de urgență spre Iași

Bărbatul în vârstă de 55 de ani, din localitatea Tudora, județul Botoșani, care a fost grav rănit, după ce atelajul hipo încărcat cu lemne în care se afla a fost acroșat de un camion, joi seară, pe DJ 208I, a fost transferat de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, din cauza contuziilor pe care le-a suferit la nivel cranian.

Acesta se deplasa spre localitatea Joldești, iar un alt bărbat aflat la volanul camionului a intrat în coliziune cu atelajul nesemnalizat corespunzător, pe timp de noapte. Conducătorul auto a solicitat ajutor, prin apel la 112, efectuat în jurul orei 18:00, la fața locului fiind direcționate un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD și un echipaj de poliție.

Victima a suferit grave contuzii și traumatisme, fiind preluată de echipajul SMURD și transportată spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”. Medicii, însă, au decis ulterior transferarea sa spre o clinică de specialitate din Iași, cu ambulanța.

Șoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. De cealaltă parte, dirijorul atelajului se afla în stare de ebrietate. Calul celui din urmă a murit pe loc.

Poliția a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiuniii de vătămare corporală din culpă, in rem, cercetând cauzele exacte ale modului în care s-a produs accidentul.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
215

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
40

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
318

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...