Trupul fără viaţă al unui bărbat, recuperat din iazul Costeşti! FOTO

Trupul unui bărbat a fost observat duminică plutind pe luciul iazului Costeşti de o persoană care a sunat la 112. Este a cincea viaţă luată de ape în acest sezon cald.

Trupul fără viaţă al unui bărbat, recuperat din iazul Costeşti! FOTO

Un apel la 112 efectuat duminică după-amiază a pus în mişcare toate rotiţele sistemului de urgenţă din Botoşani. Persoana care a făcut apelul a povestit că pe luciul iazului Costeşti, din comuna Răchiţi, pluteşte un trup fără viaţă.

La locul indicat s-au deplasat echipaje de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, între care şi echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. În urma intervenţiei, a fost descoperit trupul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 55 de ani, care fusese dat dispărut de sâmbătă, care a fost adus la mal.

Angajaţii de la Medicină Legală au preluat cadavrul şi urmează ca în urma necropsiei să se stabilească circumstanţele în care a avut loc decesul.










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
781

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
247

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
209

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...