Trei persoane reținute după scandalul din discotecă, la Todireni!

Pentru aplanarea unui conflict care era pe cale să degenereze, a fost nevoie ca polițistul, după  efectuarea somaţiei legale în mod repetat, să apeleze la arma din dotare pentru un foc de avertisment. 

Trei persoane reținute după scandalul din discotecă, la Todireni!
În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii care efectuau cercetarea la faţa locului în cazul unui furt comis în faţa unei discoteci din comuna Todireni, au fost sesizaţi de către un agent de pază că pe drumul public  din faţa discotecii a izbucnit un conflict între mai mulţi tineri. 
 
Pe timpul cât echipajul de poliţie încerca să aplaneze acest conflict, în zonă şi-a făcut apariţia un alt grup, având asupra lor diferite obiecte contondente.

Pentru a preveni o încăierare, echipajul  s-a interpus între cele două grupuri şi i-a somat să înceteze orice activitate, însă aceştia nu s-au conformat, continuându-şi deplasarea.

După efectuarea somaţiei legale în mod repetat, agentul de poliţie a executat un singur foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare, împrejurare în care grupurile s-au dispersat, fără a fi create alte incidente.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a trei bărbaţi cu vârste de 24, 30 şi 38 de ani, pentru comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate, sub coordarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Cei trei bărbaţi vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Semințele recunoștinței” plantate de elevi și persoane cu dizabilități din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 14:58
4

Două activități de suflet au avut loc în cursul zilei de luni la Liceul „Alexandru cel Bun” din municipiul Botoșani în cadrul unui proiect inițiat de preotul Ioan Iordachi...

Scandal într-o agenție loto din Botoșani, au fost chemați polițiștii locali!

astăzi, 14:32
85

În cursul zilei de 23 aprilie, în jurul orei 16.25, polițiștii locali care acționau în zona Centrului Istoric din municipiul Botoșani au fost sesizați de către reprezentantul u...

Carla`s Dreams și Ștefan Bănică printre artiștii care vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani! (foto)

astăzi, 14:16
54

Artiști cunoscuți și iubiți de publicul larg vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani. Printre cei care vor încânta publicul se numără Carla`s Dreams, Ștefan Bănică, An...