Trei persoane reținute după perchezițiile de marți!

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii botoșăneni au identificat mai multe obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte şi telefoane mobile care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Trei persoane reținute după perchezițiile de marți!
În urma percheziţiilor efectuate marți dimineaţă de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, într-un dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore faţă de trei bărbaţi cu vârste de 23, 25 şi 43 de ani, toţi din comuna Cristineşti.
 
Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada martie-aprilie 2018, aceştia au pătruns fără drept în locuinţele unor persoane din comunele G. Enescu şi Havârna, iar prin folosirea de acte de violenţă au sustras sume de bani şi un telefon mobil.
 
Cu ocazia percheziţiilor poliţiştii au identificat mai multe obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte şi telefoane mobile care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
 
Persoanele în cauză vor fi conduse în cursul zilei de miercuri la instanţa de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
 
În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, în vederea recuperării întregului prejudiciu.
 
La acţiune au participat şi luptători SAS din cadrul IPJ Botoşani,  precum şi cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Botoșani și  Biroul de Analiza Informațiilor Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un jucător de la FC Botoșani, revelația Ligii 1: Aproape de un transfer surprinzător, deși era curtat de FCSB și CFR Cluj

Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
320

Este vorba despre italianul Diego Fabbrini de la FC Botosani, curtat intens de FCSB si CFR Cluj, dar care pare sa fi ales o alta destinatie.Atacantul care are multe echipe cu nume in CV-ul sau est...

Eclipsă totală de Lună în noaptea de 20 spre 21 ianuarie. De ce fenomenul se mai numește și ”Lună sângerie”

Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
474

O eclipsă totală de Lună va avea loc în noaptea de 20 spre 21 ianuarie, maximul producându-se la ora 7.12 dimineața, când Luna se află foarte aproape de orizontul de nord-vest, ...

Fotografia zilei vine de la Vorniceni: "Unde este siguranța pasagerilor?!"

Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
2577

Este de notorietate faptul că județul Botoșani poate concura cu "succes" la un top al celor mai proaste drumuri din țară. O spun cetățenii județului, dar o spun și cei care ajung vremelnic pr...