Trei persoane reținute după perchezițiile de marți!

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii botoșăneni au identificat mai multe obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte şi telefoane mobile care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Trei persoane reținute după perchezițiile de marți!
În urma percheziţiilor efectuate marți dimineaţă de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, într-un dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore faţă de trei bărbaţi cu vârste de 23, 25 şi 43 de ani, toţi din comuna Cristineşti.
 
Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada martie-aprilie 2018, aceştia au pătruns fără drept în locuinţele unor persoane din comunele G. Enescu şi Havârna, iar prin folosirea de acte de violenţă au sustras sume de bani şi un telefon mobil.
 
Cu ocazia percheziţiilor poliţiştii au identificat mai multe obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte şi telefoane mobile care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
 
Persoanele în cauză vor fi conduse în cursul zilei de miercuri la instanţa de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
 
În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, în vederea recuperării întregului prejudiciu.
 
La acţiune au participat şi luptători SAS din cadrul IPJ Botoşani,  precum şi cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Botoșani și  Biroul de Analiza Informațiilor Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
7

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
19

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
55

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...