Trei persoane reținute după perchezițiile de marți!

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii botoșăneni au identificat mai multe obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte şi telefoane mobile care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Trei persoane reținute după perchezițiile de marți!
În urma percheziţiilor efectuate marți dimineaţă de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, într-un dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore faţă de trei bărbaţi cu vârste de 23, 25 şi 43 de ani, toţi din comuna Cristineşti.
 
Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada martie-aprilie 2018, aceştia au pătruns fără drept în locuinţele unor persoane din comunele G. Enescu şi Havârna, iar prin folosirea de acte de violenţă au sustras sume de bani şi un telefon mobil.
 
Cu ocazia percheziţiilor poliţiştii au identificat mai multe obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte şi telefoane mobile care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
 
Persoanele în cauză vor fi conduse în cursul zilei de miercuri la instanţa de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
 
În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, în vederea recuperării întregului prejudiciu.
 
La acţiune au participat şi luptători SAS din cadrul IPJ Botoşani,  precum şi cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Botoșani și  Biroul de Analiza Informațiilor Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
493

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
1048

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2165

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...