Trei persoane reținute după perchezițiile de marți!

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii botoșăneni au identificat mai multe obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte şi telefoane mobile care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Trei persoane reținute după perchezițiile de marți!
În urma percheziţiilor efectuate marți dimineaţă de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, într-un dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore faţă de trei bărbaţi cu vârste de 23, 25 şi 43 de ani, toţi din comuna Cristineşti.
 
Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada martie-aprilie 2018, aceştia au pătruns fără drept în locuinţele unor persoane din comunele G. Enescu şi Havârna, iar prin folosirea de acte de violenţă au sustras sume de bani şi un telefon mobil.
 
Cu ocazia percheziţiilor poliţiştii au identificat mai multe obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte şi telefoane mobile care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
 
Persoanele în cauză vor fi conduse în cursul zilei de miercuri la instanţa de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
 
În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, în vederea recuperării întregului prejudiciu.
 
La acţiune au participat şi luptători SAS din cadrul IPJ Botoşani,  precum şi cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Botoșani și  Biroul de Analiza Informațiilor Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Garda de Mediu: Câte 100 de arbori vor fi plantați în fiecare județ pentru marcarea Centenarului

Vineri, 19 Octombrie 2018
278

Garda Nationala de Mediu, in parteneriat cu Regia Nationala a Padurilor Romsilva, lanseaza proiectul '100 pentru 100', care are ca obiectiv plantarea a cate 100 de arbori in fiecare judet al t...

A ajuns la Urgențe cu mâna sfârtecată!

Vineri, 19 Octombrie 2018
1173

Bărbatul în vârstă de 53 de ani, din Nicșeni, a suferit un grav accident în propria gospodărie, medicii fiind de-a dreptul îngroziți atunci când l-au văzut.Băr...

Tânărul din Vorniceni, care a distrus camerele de supraveghere din comună, avea în casă o armă neletală

Vineri, 19 Octombrie 2018
635

A fost extinsă urmărirea penală în cazul tânărului de 24 de ani, din Vorniceni, care a sustras două camere de supraveghere și a distrus alte trei, având în vedere că, &i...