Transportat la Iași în stare gravă: Bărbat prăbușit în mijlocul drumului, după o bătaie soră cu moartea!

Din cauza leziunilor grave suferite - traumatism cranio-cerebral acut deschis, fractură de mandibulă - pacientul a fost transportat la Iași, la Clinica de chirurgie buco-maxilo-facială.

Transportat la Iași în stare gravă: Bărbat prăbușit în mijlocul drumului, după o bătaie soră cu moartea!

Găsit de oamenii din sat prăbușit în mijlocul drumului, bărbatul în vârstă de 39 de ani, din Bălușeni, a fost dus la Unitatea de Primire Urgențe în noaptea de vineri spre sâmbătă. Pentru că bărbatul zăcea inconștient aproape de căruță, sătenii au crezut inițial că acesta căzuse din atelaj, mai ales că mirosea puternic și a alcool, însă medicii și-au dat seama imediat că victima fusese bătută crunt. Din cauza leziunilor grave suferite pacientul a fost transportat la Iași, la Clinica de chirurgie buco-maxilo-facială. 

Între timp, polițiștii l-au identificat pe agresor, în persoana unui tânăr de 27 de ani, acesta fiind reținut pentru 24 de ore. În timpul anchetei, oamenii legii au aflat că victima a fost lovită cu pumnii și picioarele până când a rămas inconștientă în mijlocul drumului, agresorul declarând ulterior că totul s-a petrecut pe fondul unui conflict mai vechi cu bărbatul de 39 de ani.

Victima a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral acut deschis, fractură de mandibulă, fapt care a necesitat transferul într-o clinică de specialitate din Iași. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de moarte, după ce lama unei coase i-a pătruns până aproape de inimă!

astăzi, 18:47
790

Incident deosebit de grav, petrecut chiar în curtea casei! Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Săveni, a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată, pacientul fiind introdus...

Plouă cu bani electorali peste județele Moldovei: Înainte de alegeri, Guvernul vrea să rezolve problema WC-urilor din "fundul curții"

astăzi, 17:47
437

Executivul anunță, prin Viorica Dăncilă, că va adopta o ordonanță de urgență prin care va acorda un ajutor nerambursabil de 20.000 lei pentru amenajarea de toalete în Nord-Est-ul țări...

COD GALBEN pentru mai multe localități din județul Botoșani, până la ora 18.00!

astăzi, 16:28
1226

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Galben pentru mai multe localități din județul Botoșani, atenționarea fiind valabilă până la ora 18.00. Astfel, se va semn...