TRAGEDIE! Un botoșănean a murit strivit de un zid de susținere, pe un șantier din Italia! FOTO

TRAGEDIE! Un botoșănean a murit strivit de un zid de susținere, pe un șantier din Italia! FOTO

   Foto: quicosenza.it

Un botoșănean în vârstă de 35 de ani a murit după ce un zid de susținere s-a prăbușit pe un șantier de construcții, în Italia. Tragedia s-a petrecut în Crotone, Calabria. 

Alături de botoșănean și-a mai pierdut viața un muncitor italian în vârstă de 51 de ani, un altul fiind grav rănit. Dragoș Petru Chiriac, muncitorul român care a murit strivit de zid, avea 35 de ani și era născut în Botoșani.

La locul accidentului s-au deplasat carabinierii, ambulanțele și pompierii care asigură zona, după ce au extras din moloz cel de-al treilea lucrător, un alt italian.

„Este un eveniment devastator, care mă îndurerează profund. Una dintre zilele cele mai triste din istoria orașului. O tragedie cruntă care afectează întreaga comunitate. Sunt alături de familiile muncitorilor morți”, a declarat pentru newsromania.nrt primarul din Crotone, Ugo Pugliese.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
329

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
45

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
296

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...