TRAGEDIE! Şi-a pus capăt zilelor, după ce soţia l-a ameninţat că divorţează! FOTO

TRAGEDIE! Şi-a pus capăt zilelor, după ce soţia l-a ameninţat că divorţează! FOTO

Tragedie în localitatea Suliţa! Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit fără suflare, după ce s-a spânzurat în podul casei în care locuia.

Motivul care l-a împins la acest gest extrem pare să fie decizia soţiei sale de a divorţa de el.

Bărbatul, împreună cu cea cu care era căsătorit, lucrau în Italia de aproape zece ani, iar de sărbători soţia a venit  acasă pentru a vedea copii, rămaşi acasă cu bunicii. La începutul anului femeia s-a reîntors în Peninsulă, unde s-a certat cu cel cu care trăia şi i-a spus acestuia că vrea să divorţeze.

La două zile după ce femeia a revenit în Italia, bărbatul şi-a făcut bagajele şi a venit în ţară, la Suliţa, unde cei doi îşi construiseră o casă.

Luni, bărbatul de 38 de ani a venit împreună cu tatăl său la Tribunalul Botoşani pentru a vedea dacă într-adevăr femeia a băgat divorţ, după care s-au întors amândoi în Suliţa.

La o zi, văzând că fiul nu îi mai răspunde la telefon, tatăl său a mers la locuinţa acestuia dar poarta era încuiată. Miercuri a revenit şi a când a văzut că totul este la fel a mers la poliţie. Oamenii legii l-au găsit pe bărbatul de 38 de ani spânzurat, de o grindă, în podul casei.

Tatal barbatului a povestit ca femeia ar avea o relatie cu seful italian si de aceea aceasta nu se mai intelegea cu sotul.

Criminaliştii au deschis o anchetă în acest caz. 











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
110

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
65

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
70

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...