Tragedie! O femeie şi-a găsit soţul spânzurat într-o magazie!

Un bărbat şi-a pus capăt zilelor, sâmbătă dimineaţa, fiind găsit fără suflare chiar de soţia sa. Tragedia s-a întâmplat în localitatea Răchiţi, iar poliţiştii au declanşat o anchetă.

Tragedie! O femeie şi-a găsit soţul spânzurat într-o magazie!

Ioan G., de 48 de ani, locuia într-o gospodărie din satul Răchiţi. Sâmbătă dimineaţă, soţia sa a observat că acesta nu este în casă şi a ieşit în curte să îl caute. A intrat într-o magazie de lângă casă şi şi-a găsit partenerul spânzurat de o grindă. Femeia a suferit un şoc când l-a văzut atârnând în ştreang şi cu ultimele puteri a ieşit în curte şi a început să strige după ajutor.

La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, dar din păcate cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul. Poliţiştii au declanşat şi ei o anchetă pentru moarte suspectă.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost ridicat de angajaţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. 

Potrivit unor surse neoficiale, bărbatul era într-o depresie de mai multe luni şi a mai încercat să se sinucidă, însă a fost salvat la timp. Din păcate, sâmbătă dimineaţă acesta a reuşit să îşi ducă până la capăt planul de a-şi pune capăt zilelor. 

Vecinii spun că bărbatul era o fire mai închisă, nu se vizita şi nu discuta prea mult cu localnicii. Acesta avea două fete.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AmFiTeatru 10 - JOIA TINERETULUI debutează, pe 25 ianuarie, la Teatrul Eminescu!

Luni, 22 Ianuarie 2018
238

Pentru că mai e ceva timp până la începerea festivalului (sfârșitul lui aprilie 2018), iar nerăbdarea e mare, AmFiTeatru 10 propune pînă atunci câte o zi din fiecare...

Un tânăr s-a spânzurat după o ceartă cu iubita!

Luni, 22 Ianuarie 2018
5617

Tânărul de 23 de ani, din satul Mănăstireni, comuna Unţeni, a mai ameninţat şi în trecut că îşi va pune capăt zilelor. Luni a avut o nouă ceartă cu iubita sa şi s-a ...

Botoșani Model United Nations: Au început înscrierile pentru ediţia a șasea BTMUN!

Luni, 22 Ianuarie 2018
203

Au început înscrierile pentru ediţia a 6-a BTMUN, conferinţa internaţională la care participă şi delegaţii străine. Evenimetul va avea loc între 30 martie - 1 aprilie, dar p&...