Tragedie! O femeie şi-a găsit soţul spânzurat într-o magazie!

Un bărbat şi-a pus capăt zilelor, sâmbătă dimineaţa, fiind găsit fără suflare chiar de soţia sa. Tragedia s-a întâmplat în localitatea Răchiţi, iar poliţiştii au declanşat o anchetă.

Tragedie! O femeie şi-a găsit soţul spânzurat într-o magazie!

Ioan G., de 48 de ani, locuia într-o gospodărie din satul Răchiţi. Sâmbătă dimineaţă, soţia sa a observat că acesta nu este în casă şi a ieşit în curte să îl caute. A intrat într-o magazie de lângă casă şi şi-a găsit partenerul spânzurat de o grindă. Femeia a suferit un şoc când l-a văzut atârnând în ştreang şi cu ultimele puteri a ieşit în curte şi a început să strige după ajutor.

La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, dar din păcate cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul. Poliţiştii au declanşat şi ei o anchetă pentru moarte suspectă.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost ridicat de angajaţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. 

Potrivit unor surse neoficiale, bărbatul era într-o depresie de mai multe luni şi a mai încercat să se sinucidă, însă a fost salvat la timp. Din păcate, sâmbătă dimineaţă acesta a reuşit să îşi ducă până la capăt planul de a-şi pune capăt zilelor. 

Vecinii spun că bărbatul era o fire mai închisă, nu se vizita şi nu discuta prea mult cu localnicii. Acesta avea două fete.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comunicat - ​ANAF, preocupată permanent de dezvoltarea comunicării electronice cu contribuabilii

astăzi, 13:59
89

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală oferă contribuabililor servicii electronice care sunt disponibile 24h/24h, sunt uşor de accesat şi nu implică deplasarea la sediul administraţiei fis...

Este dispărută de 5 zile, familia o caută!

astăzi, 13:03
818

Onescu Liliana, în vârstă de 44 de ani, este domiciliată în orașul Flămânzi, județul Botoșani. Pe 14 octombrie 2018, în jurul orei 19.30, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Es...

Andrei Patache, înaintea meciului de la Mediaș: "Avem entuziasm, însă trebuie să arătăm și pe teren acest lucru"

astăzi, 12:23
89

Fundașul dreapta al FC Botoșani, Andrei Patache, s-a arătat încrezător într-un rezultat pozitiv al grupării locale în duelul de la Mediaș cu Gaz Metan."Terenul de la M...