Tragedie! O femeie şi-a găsit soţul spânzurat într-o magazie!

Un bărbat şi-a pus capăt zilelor, sâmbătă dimineaţa, fiind găsit fără suflare chiar de soţia sa. Tragedia s-a întâmplat în localitatea Răchiţi, iar poliţiştii au declanşat o anchetă.

Tragedie! O femeie şi-a găsit soţul spânzurat într-o magazie!

Ioan G., de 48 de ani, locuia într-o gospodărie din satul Răchiţi. Sâmbătă dimineaţă, soţia sa a observat că acesta nu este în casă şi a ieşit în curte să îl caute. A intrat într-o magazie de lângă casă şi şi-a găsit partenerul spânzurat de o grindă. Femeia a suferit un şoc când l-a văzut atârnând în ştreang şi cu ultimele puteri a ieşit în curte şi a început să strige după ajutor.

La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, dar din păcate cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul. Poliţiştii au declanşat şi ei o anchetă pentru moarte suspectă.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost ridicat de angajaţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. 

Potrivit unor surse neoficiale, bărbatul era într-o depresie de mai multe luni şi a mai încercat să se sinucidă, însă a fost salvat la timp. Din păcate, sâmbătă dimineaţă acesta a reuşit să îşi ducă până la capăt planul de a-şi pune capăt zilelor. 

Vecinii spun că bărbatul era o fire mai închisă, nu se vizita şi nu discuta prea mult cu localnicii. Acesta avea două fete.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alarmă în Italia: Prea mulți români aleg să se sinucidă. Ieri, o femeie s-a aruncat într-o prăpastie!

astăzi, 09:34
109

"Ce se întâmplă cu noi, oameni buni? Nu trece o zi fără ca un român să se sinucidă în Italia!", scria zilele trecute o româncă, după ce un tân...

Amendă de 4.785 de lei pentru un vitezoman care circula cu peste 100 km/h pe drumurile din comună!

astăzi, 09:21
299

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi aflaţi, duminică, în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei George Enescu, au efectuat semnal regulamentar de oprire&nb...

Piața botoșăneană are nevoie de ingineri... prost plătiți! VEZI locurile de muncă vacante!

astăzi, 09:13
136

Inginer tricotaje, inginer construcții civile, inginer instalații pentru construcții, inginer căi ferate, drumuri și poduri, inginer mecanic, inginer industria alimentară, inginer automatis...