Tragedie! O femeie şi-a găsit soţul spânzurat într-o magazie!

Un bărbat şi-a pus capăt zilelor, sâmbătă dimineaţa, fiind găsit fără suflare chiar de soţia sa. Tragedia s-a întâmplat în localitatea Răchiţi, iar poliţiştii au declanşat o anchetă.

Tragedie! O femeie şi-a găsit soţul spânzurat într-o magazie!

Ioan G., de 48 de ani, locuia într-o gospodărie din satul Răchiţi. Sâmbătă dimineaţă, soţia sa a observat că acesta nu este în casă şi a ieşit în curte să îl caute. A intrat într-o magazie de lângă casă şi şi-a găsit partenerul spânzurat de o grindă. Femeia a suferit un şoc când l-a văzut atârnând în ştreang şi cu ultimele puteri a ieşit în curte şi a început să strige după ajutor.

La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, dar din păcate cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul. Poliţiştii au declanşat şi ei o anchetă pentru moarte suspectă.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost ridicat de angajaţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. 

Potrivit unor surse neoficiale, bărbatul era într-o depresie de mai multe luni şi a mai încercat să se sinucidă, însă a fost salvat la timp. Din păcate, sâmbătă dimineaţă acesta a reuşit să îşi ducă până la capăt planul de a-şi pune capăt zilelor. 

Vecinii spun că bărbatul era o fire mai închisă, nu se vizita şi nu discuta prea mult cu localnicii. Acesta avea două fete.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Codul Galben de vânt, prelungit pentru toată zona Moldovei!

Joi, 19 Aprilie 2018
598

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit avertizarea Cod Galben de vânt, valabilă pentru județul Botoșani, precum și toată zona Moldovei, cuprinzând județele Suceava, Vaslui, Vr...

Conferinţa cu tema "Cinstirea Sfintelor Moaşte", la Botoşani!

Joi, 19 Aprilie 2018
229

În cadrul Serilor catehetice "Părintele Cleopa Ilie", la Protopopiatul Botoşani, în sala de festivităţi, marţi, 17 aprilie 2018, a avut loc conferinţa cu tema "Cinstir...

Zona de agrement din Parcul Eminescu se deschide, vineri, pentru copii și părinți!

Joi, 19 Aprilie 2018
363

Vineri, 20 aprilie 2018, la ora 11.00, este programată deschiderea zonei de agrement din Parcul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani.Reprezentanții DSPSA informează că tarifele sunt acelea...