TRAGEDIE la Dimacheni: Copil de 12 ani, ucis de tren! FOTO

TRAGEDIE la Dimacheni: Copil de 12 ani, ucis de tren! FOTO

Moarte cumplita pentru un copil de 12 ani! Baiatul, care era treaz de la ora 5 dimineata si trimis cu oile pe camp, nu a mai rezistat oboselii si a adormit pe calea ferata. Mecanicul de locomotiva ar fi confundat trupul copilului cu o pelerina!

Un copil de 12 ani din localitatea Dimacheni a murit, marti dimineata, dupa ce a fost lovit de trenul care face legatura intre Dorohoi si Iasi.

Tragedia s-a produs intre localitatile Mateeni si Dimacheni.

Nicolae B. se afla cu oile la pascut. Din cele spuse de localnici, baiatul era obosit si s-ar fi culcat pe linia de cale ferata, moment in care a fost zdrobit de trenul care venea de la Dorohoi.



Cei care l-au gasit au sunat la 112 si au anuntat Politia, la fata locului ajungand si o ambulanta, insa nu s-a mai putut face nimic pentru viata baiatului.

Localnicii spun ca baiatul era treaz de la ora 5.00 si ca ii era foarte somn, lucru confirmat si de tatal sau. Potrivit oamenilor din zona, mecanicul de locomotiva spune ca a crezut ca pe linia ferata se afla o pelerina.

Politia a deschis o ancheta in acest caz.














 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
8

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1373

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
359

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...