Tragedie în Italia: Doi frați români, morți după ce un copac a căzut peste ei!

Pentru a se adăposti de furtună, cei doi frați s-au oprit sub niște copaci, dar această decizie le-a fost fatală. Un arbore a fost dezrădăcinat de vântul puternic și a căzut peste ei ucigându-i aproape instantaneu.

Tragedie în Italia: Doi frați români, morți după ce un copac a căzut peste ei!

O dramă de nedescris s-a întâmplat în seara zilei de sâmbătă, 11 mai, la Urago d’Oglio, provincia Brescia (Lombardia), unde doi frați români surprinși de furtună au murit după ce un copac s-a prăbușit peste ei. Cei doi au murit instantaneu, sub impactul puternic. Cu ei era prezent un prieten care a rămas nevătămat, scrie presa italiană, potrivit Rotalianul.com.

În jurul orei 19:00, cei doi frați români, unul de 48 de ani și celălalt în vârstă de 42 de ani, pescuiau la râu, în vecinătatea drumului pietonal care duce la Pontoglio. Împreună cu ei mai era un al treilea bărbat, prieten cu victimele. Pescarii români au fost surprinși la un moment dat de furtuna care s-a abătut în cea mai mare parte a provinciei Brecia.

Pentru a se adăposti de furtună s-au oprit sub niște copaci, dar această decizie le-a fost fatală celor doi frați. Un arbore a fost dezrădăcinat de vântul puternic și a căzut peste ei ucigându-i aproape instantaneu. Prietenul lor a rămas nevătămat, îngrozit de cele întâmplate a reușit să dea alarma.

Când au sosit ambulanțele, pompierii și carabinierii el era în stare de șoc și a fost transportat la spital. Pentru cei doi frați însă, nu mai era nimic de făcut. Cei doi frați români trăiau în Italia de mai mult timp, cel în vârstă de 48 de ani era rezident la Brescia, celălalt la Borgosatollo.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...