VIDEO Tragedie în Bulgaria: Patru morți, zeci de răniți și 20 de clădiri prăbușite, după ce două vagoane cu propan au deraiat și au explodat!

Doua vagoane cu propan ale unui tren au deraiat si au explodat. Patru morți și numeroși răniți, iar 20 de cladiri s-au prabusit din cauza deflagratiilor. Printre acestea se numara sediul Primariei, un restaurant si mai multe case.  

VIDEO Tragedie în Bulgaria: Patru morți, zeci de răniți și 20 de clădiri prăbușite, după ce două vagoane cu propan au deraiat și au explodat!

   Foto: Romania Libera

Cel putin patru oameni au murit, iar alti 25 au fost raniti dupa ce un tren incarcat cu propan a deraiat in nord-estul Bulgariei, la intrarea in gara din orasul Hitrino, relateaza Sofia News Agency, citata de News.ro. Multi dintre cei raniti sunt in stare grava, au declarat surse din serviciile medicale.  

Doua vagoane-cisterna, incarcate cu propan si propilena au deraiat la statia din Hitrini, au atins liniile electrice si au explodat, potrivit unui sef din politie citat de Reuters.

Douasprezece persoane au fost salvate de sub daramaturi. Toate ambulantele din orasele din apropiere - Razgrad, Sumen and Targoviste - au fost trimise la fata locului, a precizat seful Departamentului de Pompieri din Bulgaria, Nikolai Nikkolov.

El a precizat ca autoritatile evacueaza in prezent zona, dar nu sunt asteptate noi explozii.

Premierul bulgar Boiko Borisov a indemnat populatia sa doneze sange, dupa accidentul soldat cu zeci de raniti. Borisov va merge la locul accidentului, ale carui cauze nu sunt clare deocamdata.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...