Tragedie! Fetiță de șase luni moartă după ce a fost lăsată câteva minute singură!

Un copil de doar șase luni, din județul Botoșani, a murit, joi, după ce a fost lăsat câteva minute nesupravegheat în timp ce dormea.

Tragedie! Fetiță de șase luni moartă după ce a fost lăsată câteva minute singură!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

Tragedia a avut loc în comuna Hlipiceni. Fetița a fost lăsată pentru câteva minute nesupravegheată și, din câte se pare, a fost găsită de mamă cu fața în jos pe o pernă.

Când a întors-o, femeia și-a dat seama că micuța nu mai respiră și a strigat disperată după ajutor. Rudele au sunat la 112, dar părinții nu au mai așteptat sosirea ambulanței și au plecat cu o mașină spre Botoșani, către locul solicitării pornind și echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Până să se întâlnească cu cadrele medicale, mamei i s-a spus prin telefon cum să procedeze pentru a-i face micuței resuscitarea.

Când cadrele medicale au preluat fetița, aceasta era în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare au continuat tot drumul spre Secția de Pediatrie, iar la spital au mai fost efectuate timp de 40 de minute, din păcate fără rezultat, fiind declarat decesul.

Medicii legisști vor fi cei care vor stabili cauzele decesului, după efectuarea necropsiei. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
39

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
155

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
721

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...