Tragedie! Fetiță de șase luni moartă după ce a fost lăsată câteva minute singură!

Un copil de doar șase luni, din județul Botoșani, a murit, joi, după ce a fost lăsat câteva minute nesupravegheat în timp ce dormea.

Tragedie! Fetiță de șase luni moartă după ce a fost lăsată câteva minute singură!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

Tragedia a avut loc în comuna Hlipiceni. Fetița a fost lăsată pentru câteva minute nesupravegheată și, din câte se pare, a fost găsită de mamă cu fața în jos pe o pernă.

Când a întors-o, femeia și-a dat seama că micuța nu mai respiră și a strigat disperată după ajutor. Rudele au sunat la 112, dar părinții nu au mai așteptat sosirea ambulanței și au plecat cu o mașină spre Botoșani, către locul solicitării pornind și echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Până să se întâlnească cu cadrele medicale, mamei i s-a spus prin telefon cum să procedeze pentru a-i face micuței resuscitarea.

Când cadrele medicale au preluat fetița, aceasta era în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare au continuat tot drumul spre Secția de Pediatrie, iar la spital au mai fost efectuate timp de 40 de minute, din păcate fără rezultat, fiind declarat decesul.

Medicii legisști vor fi cei care vor stabili cauzele decesului, după efectuarea necropsiei. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
292

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5386

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
212

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...