Automat de cafea distrus in Parcul Tineretului! S-au furat banii din el! FOTO
BOTOSANI

Un automat de cafea din Parcul Tineretului, din municipiul Botoşani, a fost spart de hoti, fiind luati banii din interiorul aparatului.

Automat de cafea distrus in Parcul Tineretului! S-au furat banii din el! FOTO

Automatul era amplasat în faţa unei brutării. Sâmbătă dimineaţă, proprietarul aparatului şi-a dat seama că acesta a fost spart iar din interior lipsesc banii. El a sunat la 112 şi a anuntat politia.

Criminalistii au ajuns in scurt timp la fata locului si au prelevat mai multe probe, in incercarea de a afla cine a plecat cu banii din aparat.

Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz. Pana in acest moment nu se cunoaste prejudiciul creat. Langa automatul distrus mai erau si altele, insa nu au fost sparte.

In zona exista si camere de luat vederi, astfel ca dupa ce vor urmari imaginile oamenii legii vor incerca sa afle cine este faptasul. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cadavru găsit într-o casă din municipiul Botoşani!

astăzi, 14:12
1192

Trupul fără viaţă al unui bărbat a fost descoperit, joi, într-un imobil din municipiul Botoşani, situat pe strada Nicolae Iorga.Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, făcea p...

Recital NICU ZOTA, vineri, la Conac!

astăzi, 14:06
40

Veşti bune pentru iubitorii de folk. Nicolae Zota, cunoscut pentru talentul vocal şi compoziţiile originale, ajunge în Botoşani vinerea aceasta, când va susţine un recital deosebit la...

Trei staţii de epurare a apelor uzate noi, recepţionate de Nova Apaserv

astăzi, 13:45
141

În cadrul unei conferinţe de presă, conducerea Nova Apaserv a anunţat finalizarea lucrărilor de construcţie la Staţiile de epurare a apelor uzate de la Flămânzi şi Vorona, precum ...