Automat de cafea distrus in Parcul Tineretului! S-au furat banii din el! FOTO
BOTOSANI

Un automat de cafea din Parcul Tineretului, din municipiul Botoşani, a fost spart de hoti, fiind luati banii din interiorul aparatului.

Automat de cafea distrus in Parcul Tineretului! S-au furat banii din el! FOTO

Automatul era amplasat în faţa unei brutării. Sâmbătă dimineaţă, proprietarul aparatului şi-a dat seama că acesta a fost spart iar din interior lipsesc banii. El a sunat la 112 şi a anuntat politia.

Criminalistii au ajuns in scurt timp la fata locului si au prelevat mai multe probe, in incercarea de a afla cine a plecat cu banii din aparat.

Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz. Pana in acest moment nu se cunoaste prejudiciul creat. Langa automatul distrus mai erau si altele, insa nu au fost sparte.

In zona exista si camere de luat vederi, astfel ca dupa ce vor urmari imaginile oamenii legii vor incerca sa afle cine este faptasul. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Avertismentul drumarilor pentru șoferi: NU plecați la drum fără să vă informați cu privire la starea carosabilului!

astăzi, 08:42
17

Drumarii le recomandă participanților la trafic să circule cu prudență, cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor și informarea prealabilă cu privire la starea carosabilului din zonele tr...

Rezultatele finale la etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice, la Botoșani!

astăzi, 08:01
117

Județul Botoșani va avea reprezentanți la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice, care se va desfășura în perioada 31 martie-6 aprilie 2018, în Dâmbovița - pentru lim...

În memoria eroilor salvatori: Trei ani de la tragicul accident în care a sfârșit ambulanțierul Constantin Brânzilă!

astăzi, 07:20
617

Zi tristă pentru Ambulanța Botoșani. În urmă cu trei ani, pe data de 19 martie 2015, un ambulanțier murea în misiune, iar colegii trag astăzi un semnal de alarmă cu privire la prior...