Automat de cafea distrus in Parcul Tineretului! S-au furat banii din el! FOTO
BOTOSANI

Un automat de cafea din Parcul Tineretului, din municipiul Botoşani, a fost spart de hoti, fiind luati banii din interiorul aparatului.

Automat de cafea distrus in Parcul Tineretului! S-au furat banii din el! FOTO

Automatul era amplasat în faţa unei brutării. Sâmbătă dimineaţă, proprietarul aparatului şi-a dat seama că acesta a fost spart iar din interior lipsesc banii. El a sunat la 112 şi a anuntat politia.

Criminalistii au ajuns in scurt timp la fata locului si au prelevat mai multe probe, in incercarea de a afla cine a plecat cu banii din aparat.

Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz. Pana in acest moment nu se cunoaste prejudiciul creat. Langa automatul distrus mai erau si altele, insa nu au fost sparte.

In zona exista si camere de luat vederi, astfel ca dupa ce vor urmari imaginile oamenii legii vor incerca sa afle cine este faptasul. 





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
124

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
90

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
82

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...