Toate structurile MAI, implicate în prinderea tâlharilor! "Se lucrează la foc continuu, există indicii..."
BOTOSANI

Toate structurile MAI, implicate în prinderea tâlharilor! "Se lucrează la foc continuu, există indicii..."

Toate structurile Ministerului Afacerilor Interne de la nivel local sunt angrenate în prinderea tâlharilor care au atacat cinci femei pe străzile din municipiul Botoșani, a anunțat prefectul Dan Nechifor.

Reprezentantul Guvernului susține că autoritățile lucrează la foc continuu și au indicii despre autorii tâlhăriilor din ultimele două zile.

"Vreau să îi asigur pe cetățeni că în cea mai scurtă perioadă autorii vor fi prinși, există indicii, organele abilitate lucrează, sunt echipe comune și sunt implicate toate structurile Ministerului Afacerilor Interne. Se va lucra la foc continuu până la prinderea autorilor. Botoșaniul este un oraș sigur, un oraș liniștit, chiar pe statistica națională, dar din păcate cred că este un eveniment care trebuie să ne pună nu numai pe noi în gardă, dar și organele abilitate", a declarat prefectul Dan Nechifor.  

Femeile atacate la ceas de seară de mai mulți indivizi se află în continuare internate în spital. Aceastea au fost lovite mai ales la nivelul capului, având fețele tumefiate. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
1

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
19

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
466

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...