Tineri răniţi grav după ce un BMW a intrat într-un cap de pod! Şoferul era băut! FOTO
ACCIDENT!

Două persoane au fost grav rănite într-un accident rutier ce a avut loc, joi dimineaţă, la Vlăsineşti. Una dintre victime a rămas încacerată, fiind scoasă dintre fiare de pompieri.

Tineri răniţi grav după ce un BMW a intrat într-un cap de pod! Şoferul era băut! FOTO

În autoturism, un BMW, condus de un tânăr de 20 de ani, Andrei L., din Vlăsineşti, se mai aflau o fată și un băiat, ambii de 19 ani.

La un moment dat, pe fondul vitezei excesive, potrivit martorilor, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat violent cu maşina într-un cap de pod. Autoturismul a ricoşat, mai apoi, într-un stâlp şi a distrus gardul unei locuinţe.

Martorii la accident au sunat la 112, la faţa locului deplasându-se mai multe autospeciale de intervenţie.

Unul dintre pasageri a rămas încarcerat fiind scos dintre fiare de pompierii de la Săveni. Acesta, alături de un alt pasager, a suferit răni grave, ambele victime fiind preluate de ambulanţe şi transportate la spital pentru îngrijiri.

Şoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice, etilotestul indicând o concentraţie de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Poliţiştii criminalişti au făcut măsurători la locul accidentului şi a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. 






 


 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
44

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu și pe Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

astăzi, 07:00
10

Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu era iudeu din Ierusalim şi a fost unul din cei 70 de ucenici ai Domnului şi nepotul Apostolului Barnaba.La început, a fost ucenic al Sfânt...

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
99

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...