Tineri găsiţi plini de sânge pe un câmp din comuna Blândeşti! Poliţia a deschis o anchetă!

Doi tineri au fost găsiţi, joi dimineaţă, plini de sânge pe un câmp din localitatea Talpa, comuna Blândeşti. Au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital. 

Tineri găsiţi plini de sânge pe un câmp din comuna Blândeşti! Poliţia a deschis o anchetă!

Cei doi, de 24 şi 26 de ani, lucrau la o stână şi au fost agresaţi în noaptea de miercuri spre joi. Au fost aduşi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati unde au primit îngrijiri medicale şi vor fi menţinuţi sub supraveghere de specialitate.

În paralel, poliţiştii au deschis o anchetă pentru loviri şi alte violenţe urmând ca în funcţie de evoluţia medicală şi concluziile medicilor să schimbe încadrarea juridică.

"În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În funcţie de concluziile medico-legale se vor dispune măsuri procedurale", a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. 

Din primele informaţii neoficiale, se pare că cei doi ar fi fost bătuţi de trei tineri, cu vârste între 21 şi 29 de ani, ce s-au dus peste ei la stână.

Cei cinci se cunoşteau, însă nu se ştie de la ce a pornit conflictul. Agresorii au fost identificaţi de anchetatori, însă deocamdată nu s-a instituit nicio măsură preventivă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Nu reușim să scoatem județele Vaslui, Botoșani și Teleorman din sărăcie!"

astăzi, 08:55
63

România are mari probleme din cauza dezvoltării inegale dintre regiuni, nu reușim să scoatem județele Vaslui, Botoșani și Teleorman din sărăcie, protecție socială nu prea există &icir...

7.000 de elevi din Iaşi ajută familiile nevoiaşe din Iaşi, Botoşani şi Neamţ

astăzi, 08:41
26

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iaşilor desfăşoară, în perioada 10 - 21 decembrie 2018, a III-a ediţie a campaniei „Bucurie în familie ...

Pleci la drum? Vezi cum se circulă pe drumurile naționale din Moldova!

astăzi, 08:04
216

La acest moment, circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară normal, fără evenimente cauzate de starea vremii sau a carosabilului, anunță Direcția Regională de Drumuri...