Tineri găsiţi plini de sânge pe un câmp din comuna Blândeşti! Poliţia a deschis o anchetă!

Doi tineri au fost găsiţi, joi dimineaţă, plini de sânge pe un câmp din localitatea Talpa, comuna Blândeşti. Au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital. 

Tineri găsiţi plini de sânge pe un câmp din comuna Blândeşti! Poliţia a deschis o anchetă!

Cei doi, de 24 şi 26 de ani, lucrau la o stână şi au fost agresaţi în noaptea de miercuri spre joi. Au fost aduşi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati unde au primit îngrijiri medicale şi vor fi menţinuţi sub supraveghere de specialitate.

În paralel, poliţiştii au deschis o anchetă pentru loviri şi alte violenţe urmând ca în funcţie de evoluţia medicală şi concluziile medicilor să schimbe încadrarea juridică.

"În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În funcţie de concluziile medico-legale se vor dispune măsuri procedurale", a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. 

Din primele informaţii neoficiale, se pare că cei doi ar fi fost bătuţi de trei tineri, cu vârste între 21 şi 29 de ani, ce s-au dus peste ei la stână.

Cei cinci se cunoşteau, însă nu se ştie de la ce a pornit conflictul. Agresorii au fost identificaţi de anchetatori, însă deocamdată nu s-a instituit nicio măsură preventivă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
519

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
205

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
161

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...