Tineri găsiţi plini de sânge pe un câmp din comuna Blândeşti! Poliţia a deschis o anchetă!

Doi tineri au fost găsiţi, joi dimineaţă, plini de sânge pe un câmp din localitatea Talpa, comuna Blândeşti. Au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital. 

Tineri găsiţi plini de sânge pe un câmp din comuna Blândeşti! Poliţia a deschis o anchetă!

Cei doi, de 24 şi 26 de ani, lucrau la o stână şi au fost agresaţi în noaptea de miercuri spre joi. Au fost aduşi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati unde au primit îngrijiri medicale şi vor fi menţinuţi sub supraveghere de specialitate.

În paralel, poliţiştii au deschis o anchetă pentru loviri şi alte violenţe urmând ca în funcţie de evoluţia medicală şi concluziile medicilor să schimbe încadrarea juridică.

"În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În funcţie de concluziile medico-legale se vor dispune măsuri procedurale", a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. 

Din primele informaţii neoficiale, se pare că cei doi ar fi fost bătuţi de trei tineri, cu vârste între 21 şi 29 de ani, ce s-au dus peste ei la stână.

Cei cinci se cunoşteau, însă nu se ştie de la ce a pornit conflictul. Agresorii au fost identificaţi de anchetatori, însă deocamdată nu s-a instituit nicio măsură preventivă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Frig, ploi și vânt. Toamnă în toată regula!

Luni, 24 Septembrie 2018
263

Vremea se raceste in toata tara, in unele zone se vor inregistra diferente de temperatura chiar de peste 10 grade. Marti va ploua in multe zone si vor fi maximum 18 grade in Moldova si Dobrogea, ...

Botosani pentru Viitor

Luni, 24 Septembrie 2018
120

Asociatia Grup de Actiune Locala Botosani pentru Viitor, cu sediul in Botosani, str. Postei nr.9, Incubatorul de Afaceri, cam 214, CIF38475155, implementeaza Proiectul cu titlul -  Botosani Pentr...

Trei persoane căzute în beci, salvate de oamenii din sat!

Luni, 24 Septembrie 2018
1426

La un pas de tragedie! Găsiți inconștienți într-un beci în care fierbea vinul, după ce au fost intoxicați cu monoxid de carbon, informează ISU Botoșani. S-a &ici...