Tineri găsiţi plini de sânge pe un câmp din comuna Blândeşti! Poliţia a deschis o anchetă!

Doi tineri au fost găsiţi, joi dimineaţă, plini de sânge pe un câmp din localitatea Talpa, comuna Blândeşti. Au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital. 

Tineri găsiţi plini de sânge pe un câmp din comuna Blândeşti! Poliţia a deschis o anchetă!

Cei doi, de 24 şi 26 de ani, lucrau la o stână şi au fost agresaţi în noaptea de miercuri spre joi. Au fost aduşi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati unde au primit îngrijiri medicale şi vor fi menţinuţi sub supraveghere de specialitate.

În paralel, poliţiştii au deschis o anchetă pentru loviri şi alte violenţe urmând ca în funcţie de evoluţia medicală şi concluziile medicilor să schimbe încadrarea juridică.

"În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În funcţie de concluziile medico-legale se vor dispune măsuri procedurale", a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. 

Din primele informaţii neoficiale, se pare că cei doi ar fi fost bătuţi de trei tineri, cu vârste între 21 şi 29 de ani, ce s-au dus peste ei la stână.

Cei cinci se cunoşteau, însă nu se ştie de la ce a pornit conflictul. Agresorii au fost identificaţi de anchetatori, însă deocamdată nu s-a instituit nicio măsură preventivă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costel Enache, după înfrângerea cu Astra: Am văzut un film cu un cuprins bun, dar cu introducerea şi finalul ca un thriller

Vineri, 15 Decembrie 2017
273

În acelaşi timp tehnicianul a rămas optimist spunând că echipa este la mâna ei în ceea ce priveşte accederea în play-off. De asemenea, acesta a ţinut să precizeze c...

Edi Iordănescu: Era frustrant dacă nu reuşeam să câştigăm acest joc

Vineri, 15 Decembrie 2017
42

Totuşi acesta şi-a taxat jucătorii pentru greşelile făcute în timpul meciului, cele mai grave fiind eliminarea lui Abang şi lovitura de la 11 metri dată de central în urma unei eror...

Botoșani: Bătaie în trafic între doi şoferi care şi-au abandonat maşinile!- VIDEO

Vineri, 15 Decembrie 2017
5058

Bătaia a avul loc pe strada Primăverii, în apropierea intersecţiei cu strada Sucevei, când şoferii a două maşini VW şi-au abandonat autovehiculele şi s-au luat la bătaie în ...