Tineri din Botoșani, implicaţi într-un grav accident! Au rămas cu mașina suspendată pe un parapet! FOTO

Un grav accident rutier în care a fost implicat un autoturism condus de un tânăr din județul Botoșani, și în urma căruia trei persoane au fost rănite, s-a produs joi după-amiază, în localitatea suceveană Plopeni-Salcea.

Tineri din Botoșani, implicaţi într-un grav accident! Au rămas cu mașina suspendată pe un parapet! FOTO

Un autoturism Renault, condus de Daniel P., de 22 de ani, din localitatea Stăuceni, județul Botoșani, s-a ciocnit cu o autoutilitară, în urma impactului extrem de violent autoturismul rămânând suspendat pe un parapet de pe marginea drumului.

Potrivit polițiștilor, pe fondul vitezei excesvie, şoferul aflat la volanul maşinii înmatriculate în Botoşani, care se deplasa către Suceava, a pătruns pe contrasens, după ce a pierdut controlul asupra volanului, moment în care s-a ciocnit cu autoutilitara care circula regulamentar. Acul kilometrajului s-a blocat la 90 km/h pe o porțiune de drum unde limita era de 50 km/h.

Şoferul autoutilitarei, un bărbat de 38 de ani, precum și șoferul din Renault și soția acestuia, Anamaria P. au fost răniţi, fiind preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la spital pentru îngrijiri. Cei doi tineri tocmai s-au căsătorit duminică.

"Au intervenit modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Cei trei răniţi, conştienţi, au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate", au precizat reprezentanții ISU Suceava. 

Cele două maşini au fost puternic avariate în urma impactului, bucăţi din caroserie rămânând împrăştiate pe carosabil.

Poliţiştii suceveni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului. Niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice.







 

 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
112

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
67

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
71

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...