Tinere rănite într-un accident provocat în toiul nopţii de un şofer băut! FOTO

S-au urcat în maşina condusă de un amic băut, dar au ajuns pe patul de spital după un accidentul ce a avut loc în toiul nopţii.

Tinere rănite într-un accident provocat în toiul nopţii de un şofer băut! FOTO

Un şofer în vârstă de 24 de ani, din Botoşani, aflat la volanul unui autoturism Dacia Sandero, se deplasa în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 02.00, pe un drum comunal din localitatea Corni. În maşină cu acesta se mai aflau două tinere din Corni, de 19 şi 20 de ani.

Din cauza vitezei, pe un drum acoperit cu pietriş, şoferul a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe sensul opus de mers unde a lovit un autoturism Opel Zafira, care staţiona neregulamentar, după care Dacia a fost proiectată într-un şanţ unde a lovit un cap de pod din beton.

Zgomotul puternic i-a trezit pe localnici. Cei trei tineri au reuşit să iasă singuri din maşină, fetele fiind rănite. La faţa locului au fost solicitate cadrele medicale, cele două tinere fiind preluate şi transportate la Unitatea de Primire Urgenţe una dintre acestea fiind lovită puternic la cap.

Poliţiştii sosiţi şi ei la locul accidentului l-au testat pe tânăr cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la spital pentru prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Maşina pe care tânărul o conducea şi pe care a avariat-o era a firmei la care acesta lucrează.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpa şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
2

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
65

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
83

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...