Teroare într-un bar din Botoşani! Barmaniţă ameninţată de un client, care a venit cu o bărdiţă!

Un individ a semănat teroare, sâmbătă seara, într-un bar din municipiul Botoşani. Acesta a ameninţat-o pe barmaniţă cu o sticlă iar mai apoi a venit cu o bărdiţă pe care o avea în maşină, fiind în cele din urmă ridicat de jandarmi.

Teroare într-un bar din Botoşani! Barmaniţă ameninţată de un client, care a venit cu o bărdiţă!

Incidentul a avut loc în jurul orei 19.00 la un bar de pe strada Octav Onicescu. Un bărbat aflat sub influenţa băturilor alcoolice, în vârstă de 40 de ani, care era în bar a început să facă scandal iar când i s-a cerut să părăsească localul a devenit şi mai recalcitrant. A pus mâna pe o sticlă şi a ameninţat-o pe barmaniţă. Individul a fost scos afară de agenţii firmei de pază, care au fost alertaţi de femeie.

Nu s-a potolit însă şi a revenit la bar înarmat cu o bărdiţă pe care o avea în maşină, continuând să o ameninţe pe barmaniţă. Norocul a făcut că nu a mai apucat să intre în bar, fiind oprit de câteva persoane care se aflau în faţa localului.

Speriată de ce ar putea face individul, barmaniţa a sunat la 112, la faţa locului ajungând în scurt timp un echipaj de jandarmi. Femeia le-a spus oamenilor legii cine este individul care a ameninţat-o, acesta fiind identificat la scurt timp. În portbagajul maşinii acestuia a fost găsită şi bărdiţa.

Bărbatul a fost ridicat şi dus la sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

“Bărbatul a fost dus la sediul Inspectoratului unde i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt la Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
39

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
157

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...

Fals polițist descoperit de DIICOT, ce ”arsenal” au găsit polițiștii în mașina unui botoșănean!

astăzi, 08:21
250

În luna ianuarie 2024, martorul denunțător G.G., care are calitatea de inculpat într-un dosar al DIICOT Iași, în care este acuzat de trafic de persoane și proxenetism, și se afl...