Teribilismul unui șofer de 18 ani: O depășire interzisă putea provoca o tragedie!

O copilă de 13 ani a fost rănită din cauza unui șofer de 18 ani, din Botoșani, care s-a angajat într-o depășire riscantă, pe un sector de drum unde manevra este interzisă!

Teribilismul unui șofer de 18 ani: O depășire interzisă putea provoca o tragedie!

   Foto: Arhivă

Sâmbătă seara, la ora 22.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, între localitățile Salcea și Dumbrăveni, un tânăr de 18 ani, din județul Botoșani, s-a angajat în depășirea neregulamentară a autoturismului condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Dumbrăveni, pe un sector de drum unde manevra este interzisă prin indicatoare rutiere și marcaj longitudinal, iar la revenirea pe banda de circulație l-a acroșat lateral.
             
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei minore de 13 ani din comuna Dumbrăveni, pasageră în autoturismul care circula regulamentar, și care a fost transportată cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
10

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
150

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
111

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...