TERIBIL! Și-a aruncat fiica la ghena de gunoi. A omorât-o cu propria mână, apoi s-a sinucis!

Tragedie în Italia! O româncă și-a omorât cu un cuțit fiica în vârstă de 6 ani, după care s-a sinucis! În urmă cu 6 ani, femeia își abandonase fetița la un tomberon, în Rădăuți.

TERIBIL! Și-a aruncat fiica la ghena de gunoi. A omorât-o cu propria mână, apoi s-a sinucis!

O tragedie de mari proporții s-a petrecut lângă Torino, în Italia, protagonistă fiind o femeie în vârstă de 31 de ani, din Rădăuți. Alina Miheala Olaru și-a omorât cu un cuțit fiica în vârstă de 6 ani, după care s-a sinucis.

Conform presei italiene, corpul fetiței a fost găsit în livingul casei iar al mamei în bucătărie. Anchetatorii au găsit lângă trupul mamei cuțitul cu care a fost comisă crima. Cea care a făcut descoperirea este mama femeii de 31 de ani, în casa căreia locuiau fiica și nepoata sa.

Femeia de 31 de ani își creștere singură fiica.

Conform primelor date, femeia avea tulburări psihice și era depresivă. Potrivit Monitorul de Suceava, Alina Mihaela Olariu este tânăra care, în anul 2011, și-a abandonat fetița, în vârstă de 3 luni atunci, într-o ghenă de gunoi din municipiul Rădăuți. Un bărbat a găsit atunci în ghenă o genată în care se afla fetița. Femeia a ajuns ulterior la fața locului și le-a spus polițiștilor că a avut o cădere psihică și că vrea să recupereze fata. Femeia a povestit la vremea respectivă că fetița a fost născută la Londra, iar tatăl nu a recunoscut copilul. Deși inițial copilul a fost luat de Direcția de Protecție a Copilului, ulterior se pare că femeia a fost repusă în drepturi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Statul începe să ramburseze banii ceruți de cei care au plătit taxa auto

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
550

“Statul, prin Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), a rambursat, în decurs de o lună, suma de 173 de milioane de lei către şoferii care au solicitat restituirea taxei au...

Vrei sa te angajezi in armata? Ministrul Apararii e dezamagit de programul pentru rezervisti, dar vrea sa-i atraga pe tineri!

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
355

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, considera ca programul de atragere a rezervistilor a fost sub asteptari in 2017, astfel ca se vor lua o serie de masuri pentru a creste numarul celor interes...

Botoșăneanca Viviana Sposub va prezenta Vremea la Observator!

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
1736

Viviana Sposub, absolventa Academiei de Televiziune Intact Media Academy va prezenta Vremea la Observator."Sunt absolventă a Liceului de Artă "Ştefan Luchian" din Botoşani şi t...