TERIBIL! Și-a aruncat fiica la ghena de gunoi. A omorât-o cu propria mână, apoi s-a sinucis!

Tragedie în Italia! O româncă și-a omorât cu un cuțit fiica în vârstă de 6 ani, după care s-a sinucis! În urmă cu 6 ani, femeia își abandonase fetița la un tomberon, în Rădăuți.

TERIBIL! Și-a aruncat fiica la ghena de gunoi. A omorât-o cu propria mână, apoi s-a sinucis!

O tragedie de mari proporții s-a petrecut lângă Torino, în Italia, protagonistă fiind o femeie în vârstă de 31 de ani, din Rădăuți. Alina Miheala Olaru și-a omorât cu un cuțit fiica în vârstă de 6 ani, după care s-a sinucis.

Conform presei italiene, corpul fetiței a fost găsit în livingul casei iar al mamei în bucătărie. Anchetatorii au găsit lângă trupul mamei cuțitul cu care a fost comisă crima. Cea care a făcut descoperirea este mama femeii de 31 de ani, în casa căreia locuiau fiica și nepoata sa.

Femeia de 31 de ani își creștere singură fiica.

Conform primelor date, femeia avea tulburări psihice și era depresivă. Potrivit Monitorul de Suceava, Alina Mihaela Olariu este tânăra care, în anul 2011, și-a abandonat fetița, în vârstă de 3 luni atunci, într-o ghenă de gunoi din municipiul Rădăuți. Un bărbat a găsit atunci în ghenă o genată în care se afla fetița. Femeia a ajuns ulterior la fața locului și le-a spus polițiștilor că a avut o cădere psihică și că vrea să recupereze fata. Femeia a povestit la vremea respectivă că fetița a fost născută la Londra, iar tatăl nu a recunoscut copilul. Deși inițial copilul a fost luat de Direcția de Protecție a Copilului, ulterior se pare că femeia a fost repusă în drepturi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...