Tânără salvată din mâinile tatălui agresiv! Bărbatul a fost imobilizat!

O tânără în vârstă de 31 de ani, din municipiul Botoșani, a fost salvată din mâinile tatălui agresiv după ce o vecină a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Tânără salvată din mâinile tatălui agresiv! Bărbatul a fost imobilizat!

Femeia a auzit scandal în apartamentul de vizavi, și țipete, și nu a stat nicio secundă pe gânduri, sunând la 112. 

O patrulă mixtă, formată dintr-un polițist și un polițist local, a preluat apelul și s-a deplasat pe strada Nicolae Grigorescu, unde femeia a reclamat faptul că vecinul său, în vârstă de 63 de ani, își bate fiica, de 31 de ani. 

La fața locului a fost luată legătura cu proprietarul apartamentului în cauză, dar acesta a refuzat să dea relații privind identitatea sa, ocazie cu care a fost imobilizat și condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean. 

Bărbatul agresiv a fost sancționat de Poliția Locală, conform legii 61/1991, cu amendă în valoare de 200 lei, iar agenții din cadrul IPJ au întocmit un dosar penal pe numele acestuia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

astăzi, 20:20
72

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

astăzi, 17:05
232

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

astăzi, 15:45
902

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...