Tânără rănită într-un accident rutier la Flămânzi

Tânără rănită într-un accident rutier la Flămânzi

Un accident rutier soldat cu o victimă s-a produs, luni dimineață, în orașul Flămânzi, în apropiere de Liceul „Nicoale Bălcescu”.

Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 9:00, un conducător auto în vârstă de 43 de ani a pătruns cu mașina de pe un drum comunal pe drumul european care traversează localitatea, însă nu a acordat prioritate unui autoturism condus regulamentar de către un tânăr de 22 de ani, care rula spre Botoșani, și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, a fost rănită o tânără de circa 20 ani, pasageră pe scaunul din față-dreapta a autoturismului condus de șoferul de 22 de ani.

La fața locului au fost direcționate un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și unul de poliție, femeia fiind transportată spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Polițiștii au testat conducătorii auto cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Pe numele bărbatului de 43 de ani s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
118

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
76

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
75

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...