Tânăra mamă suspectată că şi-a ucis bebeluşul a ajuns după gratii!

Tânără din Ungureni care şi-a ucis pruncul şi pe care ulterior l-a abandonat într-un canal colector din zona Poligonului ACR Botoşani a ajuns din nou după gratii.

Tânăra mamă suspectată că şi-a ucis bebeluşul a ajuns după gratii!

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

După ce reţinerea de marţi noapte a expirat, tânăra a fost internată, la cererea procurorului de caz, în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Mavromati, pentru efectuarea expertizei psihiatrice. Cum expertiza a dovesit că tânăra a avut discernământ la comiterea faptei, vineri, ea a fost prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Sentinţa poate fi contestată la instanţa superioară.

Reamintim că, marţi, trupul bebeluşului născut pe 13 septembrie a fost găsit de poliţişti într-un canal colector, în urma mărturiei unui taximetrist care a transportat-o pe suspectă în zona Cimitirului Pacea imediat după externarea din maternitate. După o graviditate ascunsă, B.G. a născut pe 13 septembrie în Maternitatea botoşăneană un băieţel de 3.250 de grame, fiind externată patru zile mai târziu.

A plecat din Maternitate cu bebeluşul cu un taxi, a cerut să fie dusă la adresa gazdei, unde a lăsat un bagaj, în tot acest timp copilaşul fiind lăsat în maşina taximetristului. Ulterior a cerut să fie lăsată undeva în zona Cimitirului Pacea. Le-a spus anchetatorilor că, după ce a coborât din maşină, s-a mai plimbat prin zonă, cu bebeluşul în braţe.

Potrivit procurorilor, suspecta a decis să suprime viaţa copilului, fapt pentru care l-a introdus într-o sacoşă din plastic, apoi în una din material textil, pe care a aruncat-o într-un canal colector.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
362

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
26

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...

Iftime dinamitează Superliga. Vrea 3-0 la „masa verde”. „Vorbesc cu avocatul!”

astăzi, 09:43
108

Cosmin Mateimijlocașul de la Sepsi, a fost depistat pozitiv la o substanță interzisă de Agenția Mondială Antidoping: 5-metilhexan-2-amină.Matei nu este suspendat provizoriu, având nor...