Tânără din Dorohoi rănită din vina unui șofer beat! FOTO

O tânără din Dorohoi a ajuns la spital, a doua zi de Paști, după ce autotuismul pe care îl conducea a fost lovit de un șofer beat care a trecut pe roșu.

Tânără din Dorohoi rănită din vina unui șofer beat! FOTO

Un sofer beat a lovit o masina si a fugit. Luni, in jurul orei 21.30, Marian Pentelescu, de 30 ani, din municipiul Suceava, in timp ce conducea autoturismul marca Mercedes CLS, inmatriculat in Anglia, pe strada Calea Unirii, din localitatea de domiciliu, la intersectia cu strada Traian Vuia nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului electric si a intrat in coliziune cu autoturismul marca Opel Astra condus de o tanara de 32 ani, din municipiul Dorohoi, angajata in efectuarea virajului la stanga spre Itcani.

In urma accidentului soferita a suferit leziuni usoare, fiind preluata de o ambulanta si transportata Spitalul Judetean Suceava.

Dupa producerea accidentului Marian Pentelescu impreuna cu pasagerul din masina sa au parasit locul accidentului si s-au deplasat in directia strazii Traian Vuia. Cei doi au fost identificati de un echipaj de jandarmi in timp ce se ascundeau in tufe la cateva sute de metri distanta.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ in cazul soferitei si de 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat in cazul soferului, ulterior, fiindu-le prelevate mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore, acesta fiind introdus in arestul I.P.J. Suceava. Politistii au intocmit in cauza dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia.

Sursa text și foto: InformatiaTa de Suceava



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
1

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
305

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
49

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...