Tânără din Botoşani amendată pentru traversare neregulamentară

Tânără din Botoşani amendată pentru traversare neregulamentară

Decizia de a traversa prin loc nepermis pe o stradă din municipiul Iaşi i-a adus o amendă unei tinere din judeţul Botoşani.

Potrivit poliţiştilor ieşeni, tânăra de 21 de ani a fost sancţionată contravențional cu amendă în cuantum de 290 de lei, întrucât a traversat bulevardul A. Panu, din municipiul Iași, prin loc nepermis pietonilor.

La data de 30 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Iași au acționat pentru combaterea accidentelor rutiere generate de nerespectarea normelor rutiere de către pietoni.

 Au fostaplicate 69 de sancţiuni contravenționale în valoare de 16.500 de lei, dintre care 18 pentru nerespectarea regulilor de circulație de către pietoni și 51 pentru alte abateri.

 De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Simulare pentru BAC în fiecare an, de la clasa a IX-a până la a XII-a? Andronescu: "Creștem presiunea, să se pregătească pentru examenul final"

astăzi, 14:29
93

Elevii de clasa a VII-a vor susține peste o lună simularea Evaluării naționale, a anunțat oficial ministrul Educației, în cadrul unei conferințe de presă. "Avem evaluări la clasele...

Comisia Europeană nu a primit nicio cerere de finanțare pentru autostrada A8 Tg Mureș - Tg Neamț

astăzi, 14:24
83

PSD a alocat prea puțini bani pentru completarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada A8 Târgu Mureș - Târgu Neamț (210 km) și guvernul nu a cerut nici banii și nici asistența...

Programul Festivalului Național de Muzică Ușoară Românească "Mărțișor Dorohoian" 2019

astăzi, 13:33
102

Primăria Municipiului Dorohoi, Consiliul Local Dorohoi, Casa Municipală de Cultură Dorohoi, în colaborare cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșa...