Tânără de 21 de ani, din Botoșani, "agățată" de mașina unui sucevean beat!

După ce a acroșat-o pe botoșănanca de 21 de ani, șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit într-un autoturism parcat.

Tânără de 21 de ani, din Botoșani, "agățată" de mașina unui sucevean beat!

Luni seara, la ora 21.20, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava, un localnic de 22 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe trotuar și a acroşat o tânără de 21 de ani, din județul Botoşani, după care a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

Victima nu a solicitat ambulanţa la faţa locului şi a refuzat să se deplaseze la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ioachim, condus pe ultimul drum de mulțime de preoți și credincioși! (Foto)

astăzi, 07:58
210

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat miercuri slujba înmormântării. Părintele ieromonah Ioachim Enea își va dormi ...

Profesorii vor fi plătiți mai mult pentru participarea la examenele naționale din această vară, anunță Ligia Deca!

astăzi, 07:30
45

“Ceea ce pot spune cu siguranță este că va fi o creștere față de anul trecut și o vom anunța în scurt timp”, a spus Deca la TVR Info, în emisiunea Info Edu, miercuri, 1...

Bunica Viorica a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 07:07
186

Taraș Viorica este din localitatea Pădureni, comuna Coșula. Miercuri seara, la ora 19:00, a plecat de la locuința unei cunoștințe înspre domiciliul său, însă până în p...