Tânăr salvat în ultima clipă, după ce a căzut în fântână
BOTOSANI

Un tânăr a fost la un pas de moarte, luni, după ce a căzut în fântână. Norocul său a fost fratele, care l-a scos la timp. 

Tânăr salvat în ultima clipă, după ce a căzut în fântână

C.D., de 33 de ani, din comuna Ungureni a vrut să ia apă dintr-o fântână ce nu are o înălţime corespunzătoare la suprafaţă şi la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut. Fratele său, care era în zonă, a auzit strigătele şi a reuşit să îl scoată imediat, cerând în acelaşi timp ajutorul cadrelor medicale. 

La faţa locului a ajuns un echipaj de la Ambulanţă, în întâmpinare fiind trimis şi echipajul cu medic al SMURD, care l-a preluat pe tânăr şi l-a transportat la Botoşani de urgenţă.

 „Pacientul a fost transportat la Săveni cu o uşoară hipotermie şi cu traumatisme la membre, în urma căzăturii. A fost stabilizat la faţa locului, după care direcţionat către unitatea noastră. Este stabil”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Amendat cu 400 de lei pentru că își satisfăcea nevoile fiziologice in locuri publice!

astăzi, 16:12
88

În intervalul 17-20 februarie 2019, polițiștii locali au desfășurat activități pentru asigurarea unui climat de ordine și curățenie pe raza municipiului Botoșani, urmărindu-se re...

Simulare pentru BAC în fiecare an, de la clasa a IX-a până la a XII-a? Andronescu: "Creștem presiunea, să se pregătească pentru examenul final"

astăzi, 14:29
113

Elevii de clasa a VII-a vor susține peste o lună simularea Evaluării naționale, a anunțat oficial ministrul Educației, în cadrul unei conferințe de presă. "Avem evaluări la clasele...

Comisia Europeană nu a primit nicio cerere de finanțare pentru autostrada A8 Tg Mureș - Tg Neamț

astăzi, 14:24
111

PSD a alocat prea puțini bani pentru completarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada A8 Târgu Mureș - Târgu Neamț (210 km) și guvernul nu a cerut nici banii și nici asistența...