Tânăr înjunghiat după o ceartă!

Un conflict între doi tineri s-a încheiat pe patul de spital pentru unul dintre aceştia după ce a fost înjunghiat în abdomen.

Tânăr înjunghiat după o ceartă!

Incidentul a avut loc, marţi seara, la o stână de pe raza satului Zlătunoaia, comuna Lunca. Un tânăr în vârstă de 31 de ani a mers la stâna tatălui său unde s-a întâlnit cu un băiat în vârstă de 19 ani.

Pe fondul unor discuţii constradictorii, între cei doi a izbucnit un conflict, iar la un moment dat tânărul de 19 ani a pus mâna pe un obiect ascuţit şi l-a înfipt în abdomenul celui cu care se certa.

Celelalte persoane care se aflau la stână au sărit în ajutorul tânărului rănit şi au sunat la 112, la faţa locului ajungând echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. După ce a primit primul ajutor, rănitul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe pentru îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean, în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, dar în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei se poate face o altă reîncadrare a faptei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
35

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
97

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
121

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...