Tânăr imobilizat după ce și-a amenințat un vecin!

Comportamentul unui vecin l-a determinat pe un bărbat din municipiul Botoșani să sune la 112 și să ceară ajutorul poliției. 

Tânăr imobilizat după ce și-a amenințat un vecin!

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

În data de 23 martie, ora 13:45, patrula auto mixtă a preluat un apel 112 pe strada Slt. Ion Elefterescu, unde un cetățean a reclamat un scandal. 

La fața locului apelantul a relatat că vecinul său, în vârstă de 31 de ani, a încercat să intre forțat în locuința sa, a provocat scandal și l-a amenințat cu acte de violență.  

"Din cauza faptului că persoana în cauză era foarte violentă s-a dispus imobilizarea și conducerea la Spitalul de Psihiatrie, de asemenea a fost sancționat contravențional de către polițistul local conform Legii nr. 61/1991 cu amendă în valoare totală de 600 lei", se arată într-un comunicat al Poliției Locale. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Remiză pentru FC Botoşani în al treilea amical al iernii

astăzi, 12:32
41

Elevii lui Costel Enache au obţinut un 2-2, după ce au deschis scorul şi apoi s-au văzut conduşi. Mircea Axente a marcat în minutul 21, însă Trijic a egalat în minutul 32....

Directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor, despre incidentul de la Premiile Eminescu: "N-aș face niciodată așa ceva: să profit de buna credință a unei gazde pentru a face un scandal autopromoțional în casa gazdei"

astăzi, 12:30
142

Daniel Cristea-Enache, directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor din România, a acceptat, într-o postare publică pe Facebook, faptul că poemul citit de Medeea Iancu pe scena Gal...

Inspectoratul Teritorial de Muncă, sesizat în cazul învăţătoarei care a provocat un accident rutier, fiind băută

astăzi, 11:53
392

Accidentul este considerat a fi şi unul de muncă, învăţătoarea, alături de colega care a fost rănită, îndreptându-se către locul de muncă când s-a produs evenimentul ...