Tânăr din Botoşani prins după ce a spart sediul unei firme!

Un tânăr din judeţul Botoşani a fost prins de poliţişti chiar în timp ce dădea o spargere la o societate comercială, fiind reţinut şi băgat în arest. 

Tânăr din Botoşani prins după ce a spart sediul unei firme!

La data de 29 noiembrie, ora 18.15, Poliţia Municipului Rădăuţi a fost sesizată cu privire la faptul că persoane neidentificate sustrag bunuri din incinta unei societăţi comerciale.

În momentul în care patrula de poliție a ajuns pe DN 17A la circa 1.5 km de Municipiul Rădăuți spre localitatea Dornești, a observat în apropierea gardului societăţii un atelaj hipo, trei persoane de sex masculin și mai multe bunuri abandonate lângă o plasă de gard desfăcută.

 În acel moment cei trei suspecți au luat-o la fugă în direcții diferite.  Poliţişti au procedat la somarea suspecților şi au plecat în urmărirea pedestră a acestora reuşind reţinerea unui tânăr. În urma legitimării acestuia s-a constatat că  este un tânăr de 21 ani din comuna Dângeni, jud. Botoșani și locuiește fără forme legale în com. Dornești jud. Suceava.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii  infracțiunii de „furt calificat”. În urma audierilor, poliţiştii au dispus reținerea suspectului  de 21 de ani pe o durată de 24 de ore, fiind introdus arestul IPJ Suceava.

“Ulterior, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuți, cu sprijinul patrulei de poliție Rurală nr. 3 Marginea i-au identificat şi condus pentru audieri şi pe ceilalţi doi bărbaţi suspecți în comiterea infracțiunii de furt, fiind prezentaţi  procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți”, au precizat reprezentaníi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
197

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
241

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
70

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...