Tânăr din Botoșani căutat de poliție, după o spargere în gașcă!

Un tânăr din județul Botoșani este căutat de polițiști după ce, alături de trei minori, a pătruns în gospodăria unei femei de unde a furat mai multe bunuri.

 

Tânăr din Botoșani căutat de poliție, după o spargere în gașcă!

La data de 8 martie, ora 06.56, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” de o localnică de 59 de ani , despre faptul că, în noaptea de 7 spre 8 martie persoane necunoscute i-au sustras bunuri dintr-o anexă a locuinței. 

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare sau siguranță  a anexei,  prin forțarea sistemului de închidere, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras unelte agricole și harnașamentul unei cabaline, prejudiciul fiind de aproximativ 2.000 lei.

La data de 10 martie, în urma continuării cercetărilor în cauză, polițiștii au reușit identificarea autorilor ca fiind un tânăr de 25 de ani, din judeţul Botoşani și 3 localnici cu vârste între 14 și 17 ani.

"Cei trei minori au recunoscut comiterea faptei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Cercetările continuă pentru identificarea celui de-al patrulea autor și soluționarea procedurală a cauzei", se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Telefoane de ultimă generaţie cumpărate cu euro falşi de un botoşănean

astăzi, 19:12
119

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, din oraşul Darabani a luat de la nişte cunoştinţe din Republica Moldova mai multe bancnote false de 50 de euro. Împreună cu doi amici s-...

Scandal într-o comună din Botoşani, de la deszăpezire. Primarul, ameninţat cu plângere penală

astăzi, 18:18
1770

Primarul este acuzat că a curăţat doar unele străzi, în funcţie de interes, drept urmare oamenii s-au dus revoltaţi la Primăria Santa Mare. Acolo primarul ar fi jignit un cetăţean,...

Asociația "Down Activ" Moldova şi Fundaţia Special Olympics România susţin tinerii cu dizabilităţi intelectuale

astăzi, 17:00
126

Asociația "Down Activ" Moldova derulează în Botoşani, în perioada 21 ianuarie – 21 martie 2018 proiectul naţional "Sportul modelează vieţile persoanelor cu ...