Tânăr din Botoșani căutat de poliție, după o spargere în gașcă!

Un tânăr din județul Botoșani este căutat de polițiști după ce, alături de trei minori, a pătruns în gospodăria unei femei de unde a furat mai multe bunuri.

 

Tânăr din Botoșani căutat de poliție, după o spargere în gașcă!

La data de 8 martie, ora 06.56, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” de o localnică de 59 de ani , despre faptul că, în noaptea de 7 spre 8 martie persoane necunoscute i-au sustras bunuri dintr-o anexă a locuinței. 

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare sau siguranță  a anexei,  prin forțarea sistemului de închidere, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras unelte agricole și harnașamentul unei cabaline, prejudiciul fiind de aproximativ 2.000 lei.

La data de 10 martie, în urma continuării cercetărilor în cauză, polițiștii au reușit identificarea autorilor ca fiind un tânăr de 25 de ani, din judeţul Botoşani și 3 localnici cu vârste între 14 și 17 ani.

"Cei trei minori au recunoscut comiterea faptei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Cercetările continuă pentru identificarea celui de-al patrulea autor și soluționarea procedurală a cauzei", se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
44

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
312

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
334

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...