Tânăr din Botoșani căutat de poliție, după o spargere în gașcă!

Un tânăr din județul Botoșani este căutat de polițiști după ce, alături de trei minori, a pătruns în gospodăria unei femei de unde a furat mai multe bunuri.

 

Tânăr din Botoșani căutat de poliție, după o spargere în gașcă!

La data de 8 martie, ora 06.56, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” de o localnică de 59 de ani , despre faptul că, în noaptea de 7 spre 8 martie persoane necunoscute i-au sustras bunuri dintr-o anexă a locuinței. 

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare sau siguranță  a anexei,  prin forțarea sistemului de închidere, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras unelte agricole și harnașamentul unei cabaline, prejudiciul fiind de aproximativ 2.000 lei.

La data de 10 martie, în urma continuării cercetărilor în cauză, polițiștii au reușit identificarea autorilor ca fiind un tânăr de 25 de ani, din judeţul Botoşani și 3 localnici cu vârste între 14 și 17 ani.

"Cei trei minori au recunoscut comiterea faptei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Cercetările continuă pentru identificarea celui de-al patrulea autor și soluționarea procedurală a cauzei", se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru elevi botoşăneni au participat la un concurs naţional de matematică-fizică

astăzi, 16:49
137

În perioada 17– 19 noiembrie 2017, la Bacău, s-a desfășurat Concursul Național de matematică-fizică ”Vrânceanu-Procopiu”.”Vrânceanu-Procopiu” ...

Cartiere din Botoșani fără apă, miercuri, din cauza unei avarii!

astăzi, 16:45
1305

În vederea remedierii unei defecţiuni într-un cămin de vane în zona staţiei hidrofor "Palat", S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea furnizării ap...

Game of Shopping la Uvertura Mall!

astăzi, 16:40
101

3 zile de mega reduceri, sute de premii si evenimente incendiare sunt ingredientele unui weekend perfect la Uvertura Mall.În perioada 24-26 noiembrie, împătimiții cumpărăturilor su...