Tânăr din Botoşani acuzat de tăinuire la furt, după ce a încercat să intre în ţară la volanul unui BMW! FOTO

Un tânăr din Botoşani s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să intre în ţară la volanul unui autoturism care era căutat de autorităţile din Marea Britanie. 

Tânăr din Botoşani acuzat de tăinuire la furt, după ce a încercat să intre în ţară la volanul unui BMW! FOTO

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea — I.T.P.F. Sighetu Marmației au indisponibilizat un autoturism marca BMW, în valoare 30.000 lei, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Marea Britanie.

În data de 8 octombrie a.c., ora 18.00, la P.T.F. Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul român Andrei M., în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Botoșani, conducând un autoturism marca BMW 520D, an fabricație 2008, cu numere de înmatriculare germane.

Cu ocazia formalităților specifice, polițiștii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date cu privire la autoturismul respectiv. Astfel, s-a constatat că în evidentele Interpol mașina în cauză figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Marea Britanie din data de 2 octombrie 2017.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 30.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
94

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
248

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
127

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...