Tânăr care a consumat etnobotanice, trezit din somn de jandarmi

Tânăr care a consumat etnobotanice, trezit din somn de jandarmi

Medicii de la Unitatea de Primire Urgențe continuă să trateze persoane, în special tineri, care consumă substanțe interzise. Ultimul pacient aflat sub influența substanțelor halucinogene l-au avut marți dimineață, tânărul în vârstă de 26 de ani fiind adus de jandarmi.

Acesta era întins pe o bancă în apropierea sediului Casei Județene de Pensii, iar o patrulă de jandarmi care trecea prin zonă l-a observat. Luat la întrebări, tânărul a spus că a adormit după ce a fumat o țigară cu etnobotanice.

Asupra tânărului nu au fost găsite substanțe interzise, dar întrucât comportamentul său era asemănător unui consumator de droguri a fost dus la Unitatea de Primire Urgențe, iar după ce a fost văzut de cadrele medicale a fost dus la Secția de Psihiatrie. 

„Pacientul era dezorientat, labil emoţional. A fost stabilizat şi ulterior direcţionat către Secţia de Psihiatrie pentru consult de specialitate şi tratament”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Judeţul Botoşani, pe primul loc pe ţară la o cultură specială

astăzi, 17:36
508

Premisele sunt optimiste şi pentru anul viitor, în condiţiile în care estimările vizează o suprafaţă cultivată cu cânepă de peste 1000 de hectare. În acelaşi timp, la ...

Costel Enache, înaintea meciului cu Astra: Avem de luat o revanșă faţă de meciul din tur, o revanşă faţă de oamenii care cred în noi!

astăzi, 15:05
182

Tehnicianul a mai adăugat că ar fi nedrept ca FC Botoşani să nu îşi menţină locul în clasament, după ce s-a depus atâta efort pentru această poziţie. Înaintea partide...

Seminarul Teologic Botoşani marchează cu sobrietate funebră decesului regelui Mihai I - FOTO

astăzi, 14:35
275

În dimineaţa zilei de vineri, 15 decembrie, la Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sf. Gheorghe" din Botoşani, ca în fiecare vineri dealtfel, s-a săvârşit Sfâ...