Tânăr adus la Urgențe în stare gravă, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

Tânăr adus la Urgențe în stare gravă, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

Un grav accident rutier s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, pe DJ 297, în localitatea Blândești, din județul Botoșani. Un conducător auto a fost adus la Urgențe cu ambulanța, după ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un cap de pod.

Potrivit unor surse din anchetă, tânărul șofer, în vârstă de 22 de ani, se deplasa cu viteză cu direcția înspre Sulița. La un moment dat, nu a adaptat viteza într-o curbă și a pierdut controlul volanului, oprindu-se într-un cap de pod. Impactul a fost unul violent, autoturismul fiind grav avariat, iar șoferul suferind multiple traumatisme la nivel cranian, toracic și al coloanei vertebrale.

Trecătorii au solicitat ajutor, prin apel la 112, efectuat puțin după ora 00:00, avertizând operatorii că șoferul era în stare critică și plin de sânge. La fața locului au fost direcționate un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și unul de poliție.

Din cauza stării fizice, șoferul nu a putut fi testat alcoolscopic de către polițiști, care au demarat cercetări pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului. Tânărul a fost transportat imediat spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.