Tânăr adus la spital cu hemoragie, după un accident la locul de muncă!
UPDATE!

Un accident suferit la locul de muncă i-a produs o sângerare masivă unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din judeţul Botoşani.

Tânăr adus la spital cu hemoragie, după un accident la locul de muncă!

Tânărul este angajat al unui abator iar vineri, în timp ce executa o operaţiune de selecție a organelor s-a tăiat cu cuţitul la gamba dreapta.

Plaga suferită i-a cauzat o sângerare masivă, întrucât lama cuţitului i-a atins o venă. Colegii săi au încercat să oprească sângerarea, la scurt timp ajungând şi o ambulanţă. După ce a primit primul ajutor, tânărul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe, având tensiunea scăzută.

UPDATE

Cazul a ajuns și în atenția inspectorilor de muncă. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Teritorial de Muncă, tânărul lucrează ca muncitor necalificat la S.C. EMANUEL COM SRL RACHITI.

În  timp  angajatul făcea selecţia organelor rezultate din sacrificarea animalelor, i-a alunecat cuţitul, având mâna umedă şi s-a înfipt în picior, deasupra cizmei. Accidentatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă  Mavromati  Botoşani, pentru îngrijiri de specialitate.

"Evenimentul  soldat  cu  incapacitate  temporară  de  muncă, va  fi  cercetat de către angajator  iar  dosarul  de  cercetare  va  fi  înaintat  spre  verificare  şi  avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani, conform cu  prevederile Legii 319/2006 a  securităţii  şi  sănătăţii în muncă  actualizată şi H.G.1425/2006 actualizată, pentru aprobarea Normelor metodologice de   aplicare a  prevederilor Legii 319/2006", se arată în comunicatul ITM.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LUNI: Județul Botoșani, sub atenționare de COD GALBEN!

astăzi, 23:42
2774

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de tip COD GALBEN, valabilă luni, 24 septembrie, între orele 10.00 - 23.00, zonele afectate fiind Oltenia, Moldov...

Loc de dat cu… EPIGRAMA (VII)

astăzi, 20:10
348

La 24 septembrie 1948, se naşte la Botoşani distinsul istoric şi publicist IONEL BEJENARU. Ataşat spaţiului botoşănean, l-a gratulat cu  peste 15 lucrări de o ţinută ştiinţifică...

Jandarmi huiduiți la un meci după ce au cerut înlăturarea unor bannere cu mesajul "Moldova vrea autostradă"

astăzi, 15:26
325

Suporterii ieseni au afisat la meciul de fotbal Poli Iasi - Dinamo, de vineri seara, bannere cu mesajele "Moldova vrea autostrada" si "Moldova cere echitate si respectarea drepturilor&q...