Tânăr adus la spital cu hemoragie, după un accident la locul de muncă!
UPDATE!

Un accident suferit la locul de muncă i-a produs o sângerare masivă unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din judeţul Botoşani.

Tânăr adus la spital cu hemoragie, după un accident la locul de muncă!

Tânărul este angajat al unui abator iar vineri, în timp ce executa o operaţiune de selecție a organelor s-a tăiat cu cuţitul la gamba dreapta.

Plaga suferită i-a cauzat o sângerare masivă, întrucât lama cuţitului i-a atins o venă. Colegii săi au încercat să oprească sângerarea, la scurt timp ajungând şi o ambulanţă. După ce a primit primul ajutor, tânărul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe, având tensiunea scăzută.

UPDATE

Cazul a ajuns și în atenția inspectorilor de muncă. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Teritorial de Muncă, tânărul lucrează ca muncitor necalificat la S.C. EMANUEL COM SRL RACHITI.

În  timp  angajatul făcea selecţia organelor rezultate din sacrificarea animalelor, i-a alunecat cuţitul, având mâna umedă şi s-a înfipt în picior, deasupra cizmei. Accidentatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă  Mavromati  Botoşani, pentru îngrijiri de specialitate.

"Evenimentul  soldat  cu  incapacitate  temporară  de  muncă, va  fi  cercetat de către angajator  iar  dosarul  de  cercetare  va  fi  înaintat  spre  verificare  şi  avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani, conform cu  prevederile Legii 319/2006 a  securităţii  şi  sănătăţii în muncă  actualizată şi H.G.1425/2006 actualizată, pentru aprobarea Normelor metodologice de   aplicare a  prevederilor Legii 319/2006", se arată în comunicatul ITM.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
38

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
105

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
43

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...