Suspectii talhariei de la Vlasinesti, adusi de mascati la sediul IPJ Botosani: "Nu i-am agresat" - FOTO, VIDEO
BOTOSANI

Cei trei indivizi au intrat peste doi batrani și peste fiul lor, imobilizat la pat. I-au lovit cu cruzime pana cand acestia le-au spus unde au ascuns banii, in sat stiindu-se ca batranul ar avea mai multi bani intr-un butoi.

Suspectii talhariei de la Vlasinesti, adusi de mascati la sediul IPJ Botosani: "Nu i-am agresat" - FOTO, VIDEO

Principalii suspecti in cazul talhariei ce a avut loc in noaptea de luni-16 ianuarie spre marti-17 ianuarie 2017, in satul Sirbi, comuna Vlasinesti, au fost adusi cu mascatii la audieri.

Desi initial au anuntat ca vor fi adusi la audieri doi suspecti, politistii au adus la sediul IPJ Botosani trei tineri, care au fost ridicati din orasul Falticeni, judetul Suceava. 

Cei trei sunt banuiti ca la inceputul anului au intrat in casa peste doi batrani si fiul lor, care era imobilizat la pat. Talharii i-au batut atat de tare pe sotii Elena si Dumitru P., in varsta de aproape 90 de ani, dar si pe fiul lor, in varsta de 50 de ani, incat victimele au putut iesi din casa pentru a cere ajutor abia miercuri dimineata. Indivizii au intrat peste batrani si i-au lovit cu cruzime pana cand acestia le-au spus unde au ascuns banii, in sat stiindu-se ca batranul ar avea mai multi bani intr-un butoi.

Cei doi soti, dar si fiul lor, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente Botosani cu ambulantele, iar pentru ca starea de sanatate a batranilor era grava au fost trimisi la spitale din Iasi.

Intrebati de ce i-au agresat pe batrani si daca nu le-a fost mila de ei, unul dintre suspecti a spus: "Nu i-am agresat". Acestia vor fi audiati, urmand a se stabili cu exactitate cum s-a intamplat totul si ce contributie a avut fiecare la aceasta talharie.

"In urma perchezitiilor efectuate de catre Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Botoşani, cu sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale Suceava şi Poliţiei Municipiului Fălticeni, la sediul Inpectoratului de Politie Judetean Botosani au fost conduse trei persoane, care urmeaza a fi audiate in vederea stabilirii cu certitudine a celor intamplate pe data de 17 ianuarie 2017", a declarat Nicoleta Federciuc, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Citeste si: Polițiștii botoșăneni, în alertă: Doi bătrâni și fiul lor, jefuiți și bătuți cu cruzime, tâlharii au dispărut cu butoiul cu bani! FOTO










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
12

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
33

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
28

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...