Suspecți în cazul morții unui botoșănean, identificați! Ce i-a dat de gol!

Suspecți în cazul morții unui botoșănean, identificați! Ce i-a dat de gol!
La o lună și jumătate după ce un bărbat din localitatea botoșăneană Corni a fost găsit fără suflare în curtea locuinței sale, necropsia arătând că acesta a fost omorât, au fost identificați și principalii suspecți.

Este vorba de doi bărbați de etnie romă din comuna Pătrăuți, județul Suceava, care au fost arestați preventiv de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, după ce au dat mai multe spargeri.

Cei doi au ajuns să fie suspectați că l-au ucis pe bărbatul de 66 de ani după ce au fost identificați pe imaginile surprinse de niște camere de supraveghere, plimbându-se cu un BMW prin Corni.

Se pare că aceștia se dădeau drept vânzători volanți și puneau ochii pe persoane cu stare, pe care le jefuiau mai apoi. Așa se pare că s-a întâmplat și în cazul bărbatului din Corni, în godspodăria căruia au intrat să fure. Se pare însă că au fost surprinși de proprietar, pe care l-au lovit cu un topor în cap.

Victima a fost găsită a doua zi fără suflare de un frate. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
32

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
125

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
15

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...