Surpriză în cazul bărbatului care ar fi agresat doi copii intr-un lift! Acesta este un polițist de la Rutieră!

Surpriză în cazul bărbatului care ar fi agresat doi copii intr-un lift! Acesta este un polițist de la Rutieră!

Un barbat suspectat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei a fost prins de politisti dupa trei zile de cautari. Barbatul a fost prins luni si a fost dus la Politie pentru audieri, informeaza news.ro.

Potrivit Hotnews, barbatul ar fi agent la Brigada Ruiera si ar fi fost recunoscut de catre colegii sai si astfel s-a ajuns la el. "Da, este politist la Rutiera, au confirmat colegii de acolo, care au analizat imaginile. Clar este politist la Brigada Rutiera Bucuresti. Nu ne face cinste asa ceva", a declarat Dumitru Coarna, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual. Informatia a fost confirmata si de purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

"La acest moment, la sediul Politiei Capitalei se afla un potential suspect in cazul de agresiune sexuala din 05.01.2018 - un barbat de 45 de ani. Fata de acesta se desfasoara activitati procedurale prevazute de Codul de procedura penala", a declarat luni dimineata purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

"Te vom gasi!, Esti prioritatea noastra", scrisese duminica, pe Facebook, Politia Romana.

Tot duminica Parchetul  de pe langa Tribunalul Bucuresti informa ca au fost efectuate investigatii intr-un perimetru extins - 50 de strazi, dintre care noua principale, si aproximativ 200 de blocuri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...